چاپ خبر
هشدار سازمان غذا و دارو: مرگ «بوتولیسمی» را جدی بگیرید
روزنامه سپید   |   اخبار 6   |   30 فروردین 1396   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d52277

دبیر ستاد مرکزی اطلاع‌رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در مورد مرگ «بوتولیسمی» به‌عنوان کشنده‌ترین مسمومیت غذایی به مردم هشدار داد و از آنها خواست این مسمومیت و مرگ ناشی از آن را جدی بگیرند. یسنا به‌منش گفت: «مسمومیت با مواد غذایی در اثر آلودگی غذا در جریان تولید فرآورده‌های غذایی، تهیه و نگهداری آنها، ایجاد می‌شود.» وی اظهار داشت: «مصرف‌کنندگان باید دقت داشته باشند از مصرف کنسروهایی که در قوطی آنها آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگ‌زدگی مشاهده می‌شود، خودداری کنند. همچنین مصرف‌کنندگان باید به تاریخ تولید و انقضا محصولات هنگام خرید دقت کنند.» به‌منش از مردم خواست تا هنگام مصرف غذاهای کنسرو شده حتما آنها را به‌مدت 20دقیقه بجوشانند. دبیر ستاد مرکزی اطلاع‌رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو با بیان اینکه یکی از کشنده‌ترین مسمومیت‌های غذایی«بوتولیسم» نام دارد، گفت: «این نوع مسمومیت در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیربهداشتی تهیه و نگهداری شده‌اند ایجاد می‌شود.» وی یادآور شد: «علائم این نوع مسمومیت که برخی اوقات منجر به مرگ نیز می‌شود شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش می‌باشد که مصرف‌کننده در چنین مواردی باید سریعا به پزشک مراجعه کند.»
ایفدانا