چاپ خبر
کیفیت غذای بیمارستان هیچ‌گاه فراموش نمی‌شود
روزنامه سپید   |   اخبار 6   |   21 اسفند 1395   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d51577

باشگاه خبرنگاران جوان: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از بهبود سطح کیفی غذاهای مرکز درمان این دانشگاه خبر داد و گفت: «تغذیه یک شاخص مهم در بیمارستان محسوب می‌شود.»
علی جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم اولین جشنواره تغذیه رویش بیمارستانی در ساختمان مرکزی این دانشگاه گفت: «نگرشی نوین در تغذیه بیمار ایجاد شده و شروع این کار با چالش هایی روبه رو بوده است.»
او بیان کرد: «ارائه غذای سالم و مطلوب به بیماران و پرسنل جنبه روانی دارد و غذای خوب بیمارستان در خاطرات بیماران و حتی پزشکان باقی می ماند.»
جعفریان تصریح کرد: «بیماران هنگام انتخاب بیمارستان علاوه بر مسایل آموزشی، به موضوع غذا اهمیت می‌دهند و تغذیه بیمارستان یکی از شاخص های مهم و اصلی است.»
او اضافه کرد: «کیفیت غذا و ظروف تغییر کرده و تغذیه برای پزشکان و پرسنل جنبه آموزشی دارد و بیمارستان علوم پزشکی تهران غذای رایگان به بیماران و پرسنل
می دهد و بر عکس غذای بیماران با پرسنل تفاوتی ندارد.»
صرفه‌جویی شش میلیاردی توزیع غذا
توکلی، رئیس اولین جشنواره تغذیه رویش بیمارستانی گفت: «دومین چهارشنبه ماه مارس در دنیا به جشنواره تغذیه بیمارستانی نامگذاری شده است و اهمیت این موضوع تا حدی بوده که در تمامی کتاب‌های پزشکی مباحثی از موضوع تغذیه بیمارستانی در این کتب آورده شده است.»
او بیان کرد: «لازم و ملزوم بودن تغذیه و درمان در کنار یکدیگر نشان از اهمیت این مسئله دارد و این دانشگاه از استادان برجسته و مراکز علمی تخصصی بهره‌مند است.»
توکلی ادامه داد: «هشت میلیون پرس سالانه در دانشگاه علوم پزشکی تهران توزیع می‌شود و دو کارگروه فنی و اجرایی در این زمینه تشکیل شده است و قراردادهای تغذیه در معاونت توسعه بررسی و تفاهم‌نامه‌های جدیدی به امضا رسیده است.»
رئیس اولین جشنواره تغذیه رویش بیمارستانی عنوان کرد: «در قراردادهای جدید بر اساس نوع نیاز بیماران تغییرات خوبی صورت گرفته و همه ایرادات کیفی و کمی قرارداد قبلی برطرف شده است.»
او ادامه داد: «در سال 92 هزینه غذاهای دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران مبلغی در حدود 32 میلیارد تومان بود و بر این اساس یک نرم‌افزار تغذیه طراحی شده که در کل کشور منحصر به فرد است.»
توکلی تاکید کرد: «در سال 95 این مبلغ به 38 میلیارد تومان رسید که خوشبختانه باید بگویم که امسال 6 میلیارد تومان صرفه جویی بودجه‌ای انجام شده است.»
او یادآور شد: «مواد اولیه و پرداخت‌های آن مشمول مالیات بر ارزش افزوده نمی‌شود و همین امر سبب شده تا این طرح در ابتدای شروع کارش با مشکلاتی روبرو شود و خوشبختانه پس از سال‌ها یک نگاه علمی به امر تغذیه شده است.»