چاپ خبر
تشکیل مناطق مختلف غذا و دارو با هدف ارتقاء شاخص‌های سلامت
روزنامه سپید   |   اخبار 6   |   11 بهمن 1395   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d49567

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، پایش، بهبود فرآیندها و امور استا‌ن‌های سازمان غذا و دارو با نو دانستن طرح تشکیل مناطق غذا و دارو، ارتقاء شاخص‌های سلامت و ایمنی در منطقه و ایجاد وحدت رویه از جمله مهم‌ترین دستاورده‌های آن دانست.
عباس مهدی‌زاده درباره نقش موثر مناطق غذا و دارو با بیان فلسفه وجودی این مناطق اظهار داشت: «به علت توسعه دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی در سال‌های اخیر و به منظور هماهنگ‌سازی و اجرای هرچه بهتر برنامه‌های کشوری، منطقه‌ای و استانی و با هدف کشف و توسعه ظرفیت و توانمندی منطقه‌ای در زمینه‌های آموزشی و استفاده از تجهیزات، آزمایشگاه‌ها و غیره، شیوه‌نامه تشکیل مناطق غذا و دارو به‌عنوان طرح نوآوری تدوین ، تصویب و به دانشگاه‌ها ابلاغ گردید.»
مهدی‌زاده اضافه کرد: «براساس این شیوه‌نامه مقرر گردید که در هر فصل یک جلسه در مناطق دهگانه غذا و دارو و دو جلسه کشوری شورای‌عالی مناطق در سازمان تشکیل می‌گردد که در سال جمعا 44جلسه برگزار می‌شود.» وی ارتقاء شاخص‌های سلامت و ایمنی در منطقه و ایجاد وحدت رویه در برخورد با موارد تخلف کالاهای سلامت را از جمله اهداف مورد نظر تشکیل این مناطق ذکر کرد و مبارزه با قاچاق این قبیل کالاهای در منطقه و نیز ساماندهی محصولات غذایی بومی را از اولویت‌های بسیار مهم این جلسات دانست.
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، پایش، بهبود فرآیندها و امور استان‌های سازمان غذا و دارو ادامه داد: «از زمان ابلاغ شیوه‌نامه مذکور تاکنون براساس ارزیابی عملکرد و شاخص‌های واقعی، نتایجی مشاهده شده است که موید ارتقاء عملکرد و کارایی بیش از پیش معاونت‌های غذا و دارو در حوزه شاخص‌های سلامت و ایمنی می‌باشد.»
مهدی‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: «بی‌شک در این مسیر حضور مداوم، مستمر و منظم ریاست محترم سازمان در استان‌ها و جلسات قطب‌ها، علی‌رغم ضیق وقت و مسئولیت‌های سنگین ستادی و کشوری در تصمیم‌سازی‌های واقعی و عملیاتی شدن برنامه‌های سازمان غذا و دارو در دانشگاه‌های سراسر کشور نقش بسزایی داشته است و اصولا حضور ریاست سازمان در جلسات دلگرمی مدیران و معاونین غذا و دارو را به‌همراه داشته است.»
ایفدانا