روزنامه سپید | اخبار 6 | 10 بهمن 1395 | لینک خبر:
sepidonline.ir/d49486
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: «متاسفانه برخی متقلبان در برخی فرآوردههای گوشتی از گوشت مرغ استفاده کردهاند به آن معنا که فرآوردههای مرغ را با استفاده از رنگها به جای گوشت قرمز عرضه میکنند.»
بهرام دارابی تصریح کرد: «گزارشهایی در این زمینه داشتهایم، عوارض رنگها خیلی خطرناک است. عرضه مرغ به جای گوشت با قاطعیت پیگیری شده و با متخلفان در این زمینه به شدت برخورد میشود.»
وی خاطرنشان کرد: «بهطور کلی در مواد غذایی مختلف از انواع افزودنیها از جمله رنگها استفاده میشود.»
وی تاکید کرد: «رنگهای استفاده شده در مواد غذایی حتما باید مورد تائید سازمان غذا و دارو باشند ؛ رنگهای صنعتی نباید در مواد غذایی استفاده شوند.»
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو تصریح کرد: «استفاده از رنگهای افزودنی در مواد غذایی عوارضی از جمله بیش فعالی دارد و حتی زمینه بیش فعالی را تشدید میکند.»
دارابی تصریح کرد: «آمار دقیقی از استفاده از رنگها در مواد غذایی نیست اما این رنگها در تنقلات و مکملهای بدنسازی نیز بکار گرفته میشوند؛ بحث تقلب در تمام مواد غذایی وجود دارد.»
ایرنا