روزنامه سپید | اخبار 6 | 07 دی 1395 | لینک خبر:
sepidonline.ir/d48195
 رییس پژوهشگاه سازمان غذا و دارو گفت: «یکی از عوامل کاهش بیماریهای غیر واگیر در جامعه عدم مصرف روغن ترانس در مصارف خانگی و پخت و پز است و این رقم باید به صفر برسد.»
 حسین رستگار، رییس پژوهشگاه سازمان غذا و دارو در ارتباط با مهمترین اقدامات این پژوهشگاه اظهار کرد: «امسال 2 طرح کلان ملی در این پژوهشگاه صورت گرفته که مهمترین آن طرح کاهش بیماریهای غیر واگیر ناشی از مواد غذایی است.»
 وی ادامه داد: «در این طرح برنامههای گستردهای برای آگاهی سازی مردم در کاهش مصرف سه عامل بیماریزای نمک و روغن و قند انجامشده است.»
 رییس پژوهشگاه سازمان غذا و دارو بیان کرد: «مصرف روغن ترانس در مصارف خانگی و پختوپز باید به صفر برسد به همین منظور در بحث واردات روغن رقم ترانس موجود به صفر نزدیک شده و در روغنهای تولیدی نیز این رقم به 5 در صد کاهشیافته است.» وی تصریح کرد: «این طرح از سال گذشته آغازشده و در نظر داریم طی پنج سال آینده ترانس موجود در روغنهای تولیدی داخل کشور نیز به صفر برسد.»
 رییس پژوهشگاه سازمان غذا و دارو در خصوص دومین طرح کلان انجامشده، گفت: «در راس کاهش آلایندههای مواد غذایی آفتکشها، فلزات سنگین، مایکوتوکسین و سایر عوامل مثل آکریل آمید است که برنامههای کلانی در همین رابطه در نظر گرفتهشده و هماهنگیهایی نیز انجامشده است.»
باشگاه خبرنگاران