چاپ خبر
لبنیاتی‌های سنتی شناسنامه‌دار می‌شوند
روزنامه سپید   |   اخبار 6   |   19 آبان 1395   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d45651

       رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات اعلام کرد که طی ابلاغیه‌ای، به زودی واحدهای لبنی سنتی شناسنامه‌دار می‌شود. علی رجبی ، با اشاره به این‌که دستورالعملی جدید در خصوص واحدهای لبنی سنتی تدوین شده است، اظهار کرد:«قرار است به منظور ساماندهی واحدهای لبنی سنتی شناسنامه‌دار شدن آنها در دستور کار قرار گیرد تا بتوانیم بدین ترتیب بر نوع محصولات، کیفیت آنها، شرایط بهداشت و سلامت این مواد و نیز مباحث مربوط به شکایات مردمی نظارت‌های لازم را توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مدنظر قرار دهیم.» وی با اشاره به این‌که واحدهای لبنی سنتی طی چند سال گذشته رشد فزاینده‌ای داشته‌اند، خاطر نشان کرد:«به‌دلیل این‌که صفر تا ۱۰۰ مواد لبنی سنتی در این واحدها انجام می‌شود، تصمیم بر ساماندهی واحدهای لبنی سنتی در دستور کار قرار گرفته است.» رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات ادامه داد:«در واحدهای لبنی سنتی موادی همچون ماست، ماست چکیده، ماست موسیر، کره و خامه تولید می‌شود که با ساماندهی این واحدها می‌توانیم بر مسائل مختلف تولید، پخش و توقعات مردمی نظارت لازم و کافی را داشته باشیم.» وی با اعلام این‌که حدود ۲۰۰۰ واحد لبنی سنتی در استان تهران وجود دارد، ادامه داد:«از این تعداد حدود ۱۰۶۰ واحد مربوط به شهر تهران و ۹۴۰ واحد مربوط به شمیرانات، ری، کن و پردیس است که اتاق اصناف جداگانه دارند. باید خاطر نشان کنم که از حدود ۱۰۶۰ واحد موجود در تهران حدود ۶۰ واحد درگیر دریافت پروانه کسب هستند که امیدواریم به زودی این مساله محقق شود.»