چاپ خبر
دستورهای غذایی برای افراد دیابتی
روزنامه سپید   |   اخبار 9   |   28 شهریور 1395   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d43051

       تغذیه  افراد دیابتی‌ با افراد دیگر تفاوت‌هایی دارد. برخلاف آنچه بسیاری از مردم فکر می‌کنند تنها نخوردن قند کافی نیست.به‌منظور کنترل قند خون روزانه 6 وعده‌غذا شامل سه وعده غذایی اصلی (صبحانه، ناهار و شام) و سه میان وعده توصیه می‌شود. بیماران دیابتی باید غذاهای اصلی و میان وعده‌ها را در ساعات معینی مصرف کنند. تعداد وعده‌های غذایی روزانه آن‌ها باید به 6 واحد افزایش یابد. مردان در وعده‌های اصلی از 4 تا 5 واحد و زنان از 3 تا 4 واحد از گروه‌های غذایی حاوی قند استفاده نکنند. میزان مصرف گروه‌های غذایی حاوی قند در میان وعده‌ها در هر دو جنس، زن و مرد از 1 تا 2 واحد نباید بیشتر باشد.میان وعده شب بهتر است از یک ماده پروتئینی باشد مانند پنیر یا شیر که همراه با نان تهیه شود.

       رژیم غذایی دیابتی‌ها طبق گفته‌های متخصصان تغذیه باید در درجه اول حافظ تعادل قند خون این افراد باشد که برای رسیدن به این مهم باید بدانیم که دیابتی‌ها چه بخورند و چه نخورند؟

       کتاب «دستورهای غذایی برای افراد دیابتی» ترجمه «شیوا دهقانی» حاوی 166 دستور غذایی است. که شامل صبحانه، سوپ، غذاهای با گوشت گوسفند یا گوشت گوساله ، با گوشت ماکیان ، سبزیجات و غذاهای گیاهی و همچنین با سیب‌زمینی و پاستا است. این کتاب توسط پزشکان و متخصصان داخلی و سازمان‌های غذایی آمریکا تایید شده است. کتاب « دستورهای غذایی برای افراد دیابتی » به دلیل سالم بودن دستورات و کالری پایین. برای افراد غیر دیابتی نیز قابل‌استفاده است. این کتاب در همایش رازی و توسط آقای دکتر شکور امیدی مدیر انجمن دیابت ایران تایید و تقدیر شده است.