روزنامه سپید | اخبار 4 | 24 شهریور 1395 | لینک خبر:
sepidonline.ir/d42770
 مدیر کل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از غنیسازی 99 درصد آرد تولیدی برای نانوانیها خبر داد.
 بهروز جنت با بیان اینکه نزدیک 99 درصد آرد تولیدی برای نانواییها در کشور غنیسازی شده، گفت: «از حدود 4 میلیون و 750هزارتن آرد تولیدی خبازی بهجز سنگک با مصرف 900 هزار کیلوگرم ماده غنیسازی آرد (پرمیکس)، 4 میلیون و 690 هزار تن آن به آرد خبازی غنیسازی شده، تبدیل شود.»
 او افزود: «نان در کشورمان قسمت عمده غذای مردم محسوب میشود که براساس بررسیهای انجام شده، سرانه مصرف نان در ایران 130
کیلوگرم است.»
 این مقام مسئول خاطرنشان کرد: «به همین دلیل نان به عنوان یک حامل مناسب برای غنیسازی با انواع ریزمغذیها همچون آهن و اسیدفولیک در نظر گرفته میشود.»
 جنت تاکید کرد: «از سویی غنیسازی نان با آهن و اسیدفولیک هیچ تاثیر معنیداری بر رنگ و طعم آن ندارد. به همین منظور در ضابطههای مواد غذایی به ویژه آرد بازنگریهایی به عمل آمد و غنیسازی این ماده با آهن و اسید فولیک در دستور کار قرار گرفت.»
 او در پایان بیان کرد: «با انجام حدود 20 هزار نمونهبرداری در قطبهای دهگانه و مورد قبول واقع شدن حدود 19 هزار مورد از آنها، به نظر میرسد گام عملیاتی بسیار مهمی در غنی سازی آرد به عنوان ماده اصلی فراورده غذایی استراتژیک نان، برداشته شده است.»
ایفدونا