چاپ خبر
بررسی سلامت برنج‌های وارداتی تایلندی
روزنامه سپید   |   اخبار 4   |   23 شهریور 1395   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d42668

       عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از سفر هیئت پارلمانی ایران و کارشناسان سازمان غذا و دارو به تایلند برای بررسی صحت و سلامت برنج‌های تولیدی این کشور جهت واردات به ایران خبر داد.

       رسول خضری در تشریح سفر تعدادی از نمایندگان مجلس به همراه کارشناسان سازمان غذا و دارو به کشور تایلند، گفت: «برنج‌های تولید داخل از استانداردهای خوبی برخوردار است اما به دلیل مصرف بالای سه میلیون تن در سال نیاز به واردات برنج است، واردات برنج از کشور هند و پاکستان صورت می‌گیرد اما بنا به دلایلی واردات برنج برای چندین سال از تایلند قطع‌شده که قرار شد با پیگیری‌های صورت گرفته واردات مجدد انجام گیرد.» وی با یادآوری پیگیری‌های مجلس نهم و سازمان غذا و دارو در مورد برنج‌های آلوده و غیراستاندارد وارداتی، تصریح کرد: «سازمان غذا و دارو به عنوان مرجع تایید صلاحیت برنج‌های وارداتی میزان سموم در برنج، فلزات سنگین ازجمله سرب و تازه یا کهنه بودن برنج‌ها را بررسی می‌کند. بنابراین چهار تن از نمایندگان مجلس به همراه گروه کارشناسی چهارنفره از سازمان غذا و دارو به تایلند سفر کردیم تا از نزدیک در جریان صحت و سلامت برنج‌ها برای واردات قرار گیریم.» خضری با بیان اینکه این گروه کارشناسی در سفر خود به تایلند در جریان نحوه تولید برنج این کشور قرار گرفتند، افزود: «تایلند بزرگ‌ترین تولید و صادرکننده برنج در سطح دنیا است، سالانه بیش از ۲۲ میلیون تن برنج در تایلند تولید می‌شود که ۱۰ میلیون تن آن صادر می‌شود، بنابراین این گروه ایرانی از مزرعه برنج، آزمایشگاه‌ها و بزرگ‌ترین کمپانی تولیدکننده و صادرکننده برنج تایلند بازدید کرد.» وی با یادآوری دیدار گروه ایرانی با وزیر اقتصاد، تجارت و بازرگانی و گروه دوستی پارلمانی تایلند، گفت: «تمام جزئیات در مورد برنج‌های تایلند و عملکرد آزمایشگاه‌های آنان در این سفر اخذ شد تا پس از تحقیق و بررسی نهایی در ایران، در خصوص واردات برنج از تایلند تصمیم‌گیری شود.»
خانه ملت