روزنامه سپید | اخبار 4 | 09 شهریور 1395 | لینک خبر:
sepidonline.ir/d41897
 مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: «طراحی چراغ راهنمای تغذیه که با همکاری صمیمانه صنعت صورت پذیرفت نقش مهمی در فرهنگ سازی و آگاه بخشی عمومی ایفا کرد.»
 بهروز جنت با بیان اینکه علاوه بر افزایش نظارتها سیاست گذاریهای دیگری نیز انجام شده است، بیان کرد: «کاهش نمک مصرفی، کاهش کالری دریافتی از قندهای ساده و کاهش اسید چرب ترانس در روغنها و مواد غذایی از برنامههای مهم این اداره است که برخی از این اقدامات به اتمام رسیده است.»
 به گفته این مقام مسئول برنامههای مهم دیگری در زمینههای مختلف فرهنگسازی مصرف مواد غذایی در دستور کار قرار دارد که به زودی در راستای ارتقاء سلامت جامعه انجام خواهد شد.
ایفدونا