چاپ خبر
تصویب کاهش 10 درصدی قند در نوشابه‌ها و آبمیوه‌ها
روزنامه سپید   |   اخبار 4   |   08 شهریور 1395   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d41819

       مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تصویب کاهش 10 درصدی قند در نوشابه‌ها و آبمیوه‌های صنعتی خبر داد.

       زهرا عبداللهی در خصوص آخرین اقدام وزارت بهداشت برای کاهش قند و شکر موجود در برخی محصولات غذایی گفت: «یکی از مهم‌ترین اقدامات برای کاهش ابتلا به بیماری‌های واگیر، بازنگری استاندارد قند و شکر موجود در محصولات غذایی و کاهش آن است.»

       وی افزود: «در راستای کاهش قند موجود در کیک و شیرینی‌ها نیز درحال صحبت با صنایع قنادی‌ و شیرینی‌پزی‌ هستیم که میزان شکر موجود در این محصولات را کاهش دهند یا به جای آن از جایگزین‌های آن مثل «استویا» که شیرینی کمتری دارد و سالم‌تر است، استفاده کنند.»

       مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت همچنین با تاکید بر اینکه مصرف لبنیات پرچرب مورد تایید وزارت بهداشت نیست، اظهار کرد: «این وزارتخانه توصیه می‌کند مردم از شیر و لبنیات کم چرب یعنی کمتر از 2/5 درصد چربی استفاده کنند؛ چون این چربی حیوانی است و باعث اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.» عبداللهی ادامه داد: «براساس ماده 37 قانون برنامه پنج توسعه مبنی بر ممنوعیت تبلیغ مواد غذایی آسیب‌رسان و تعلق گرفتن عوارض بر آنها، محصولات پرچرب نباید تبلیغ شوند. به همین سبب دریافت مالیات از تولیدکنندگان این محصولات نیز در دستور کار قرار گرفته‌ است. مصرف کننده حق انتخاب دارد و سازمان غذا و دارو نیز به همین دلیل به هر دو محصول کم چرب و پرچرب مجوز می‌دهد. ما هم با آموزش و فرهنگسازی موظف هستیم به مردم در این مورد اطلاعات کافی بدهیم و بگوییم از محصول کم چرب استفاده کنید.»
ایسنا