روزنامه سپید | اخبار 4 | 24 مرداد 1395 | لینک خبر:
sepidonline.ir/d40771
 کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: «سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های بهداشتیاند.»
 زهره پوراحمد افزود: «تقریبا سالانه حدود ۱۰ تا ۱۱ میلیون تن گندم در کشور مصرف میشود که حدود ۷ میلیون تن آن جهت مصارف نانوایی است.»
 وی افزود: «از آنجا که علاوه بر تامین امنیت مواد غذایی در کشور تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی حائز اهمیت است، لذا گندم های وارده به کارخانجات آردسازی و همچنین مراکز ذخیره سازی به منظور ارزیابی تامین کننده از نظر مقدار فلزات سنگین آلاینده سرب و کادمیوم، مایکوتوکسین ها، کپک و سایر عوامل خطر زا مثل سن زدگی و... طبق مقررات و دستورالعمل های اعلام شده به معاونت های غذا و دارو سراسر کشور، مورد ارزیابی قرار میگیرد.»
 پوراحمد اظهار کرد: «این موارد نیز در خصوص گندم های وارداتی سال گذشته در مبادی ورودی مورد کنترل قرار گرفته است.»
 کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو، بیان داشت: «ذخیره سازی مناسب گندم نسبت به تولید گندم سالم از اهمیت بیشتری برخوردارند.
 به همین منظور سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های بهداشتی هستند و مسئول فنی واجد شرایط استخدام کرده که پروانه مسئول فنی از معاونت های غذا ودارو اخذ کردهاند که ملزم به کنترل های لازم در زمان ذخیره سازی گندم هستند.»
مهر