چاپ خبر
خبرخوان
روزنامه سپید   |   اخبار 6   |   07 مرداد 1395   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d39737

       رحمت‌الله حافظی، رئیس کمیسیون محیط‌زیست و سلامت شورای اسلامی شهر تهران با توجه به آلودگی هوای شهر تهران و تدابیر صورت گرفته جهت کاهش آلودگی هوا گفت: «سازمان محیط‌زیست یا شهرداری تهران تنها متولیان حفظ کیفیت هوا نیستند بلکه همه دستگاه‌ها در این رابطه مسئول هستند. علی‌رغم شعارهایی که داده‌‌ایم هنوز به آلودگی هوا مبتلا هستیم و امسال آلودگی هوا بدتر از سال‌های قبل است. یکی از فاکتورهای مهم در آلودگی هوا بحث وارونگی هوا یا پدیده اینورژن است که نشان می‌دهد چقدر محیط‌زیست خود را تخریب و آسیب زده‌ایم. در زمستان آلایندگی هوا انباشته و دیده می‌شود ولی در تابستان این آلایندگی‌ها را نمی‌بینیم. درصورتی‌که در تابستان نیز میزان آلایندگی هیچ فرقی با زمستان نکرده است. با توجه به اینکه موارد آلاینده همچنان مانند گذشته وجود دارد قطعا امسال در زمستان آلودگی هوا بیشتر از پارسال خواهد بود.»

        سیاوش شهریور، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران گفت: «جمعیت سیال و غیرقابل‌کنترل که هرروز نیز برشمار آن افزوده می‌شود از چالش‌های پیش روی توسعه تهران است؛ توسعه نامتوازن، خشکسالی‌های پی‌درپی و کمبود اشتغال در سایر مناطق و همچنین وجود آزادی‌های متفاوت و گشایش‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران ازجمله جاذبه‌های مهاجرت به استان است. سیال بودن جمعیت تهران موجب شده تصمیم‌سازان با مشکلات زیادی در برنامه‌ریزی برای آینده مواجه باشند؛ کمبود منابع آبی، زیست‌محیطی و محدودیت‌های اعتباری ازجمله چالش توسعه استان تهران است که باید با توجه به محدودیت‌ها و نیازهای موجود به استان تهران در موضوع اعتبارات توجه ویژه‌ای انجام گیرد. باید نقطه پایانی برای جمعیت رو به رشد استان تهران مشخص کرد تا بتوان به سراغ حل دیگر چالش‌ها رفت.»

       پرویز افشار، سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اعلام خبر نهایی شدن احداث اتاق‌های تزریق امن در ۲ استان، توضیحاتی راجع به اجرای بند ۵۷ برنامه ششم و احتمال ارائه مواد مخدر خالص به معتادان در این طرح ارائه کرد و گفت: «مسئله حرکت به سمت مدیریت مصرف و قطع ارتباط مصرف‌کنندگان با قاچاقچیان مواد مخدر، یکی از تاکیدات بند 57 سیاست‌های کلان برنامه ششم و ابلاغ‌شده مقام معظم رهبری است و در جلسه قبلی ستاد، مطرح و مصوب شد. در این طرح که قرار است با نظر کارشناسی کمیته درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر و به‌صورت پایلوت به اجرا درآید مقرر شد تا در دو استان خوزستان و کرمان که به‌صورت داوطلبانه خواستار اجرای این طرح شدند، با در نظر گرفتن جمیع جهات، به اجرا درآید. پس از مصوبه ستاد در این خصوص و چکش‌کاری‌های نهایی، دستورالعمل اجرایی آن تدوین شد و به‌زودی این طرح در دو استان مذکور به اجرا درخواهد آمد.»