چاپ خبر
نشست سه جانبه پیگیری برنامه‌های تغذیه‌ای
روزنامه سپید   |   اخبار 4   |   23 تیر 1395   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d38536

       سپیدآنلاین: با حضور رئیس سازمان غذا و دارو، نشست سه جانبه پیگیری برنامه‌های کاهش و کنترل شاخص های نمک، قند و چربی در محصولات خوراکی و آشامیدنی در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با حضور معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو برگزار شد.

       در این نشست نمایندگان سازمان جهانی بهداشت (Who)، مدیران سازمان غذا و دارو و کانون صنایع غذایی حضور داشتند که برنامه‌های خود را در راستای پیگیری برنامه‌های کاهش و کنترل شاخص‌های نمک، قند و چربی در محصولات خوراکی و آشامیدنی مطرح و در مورد موضوعات این برنامه مهم بحث و تبادل نظر کردند.

       نشانگر رنگی تغذیه‌ای که توسط سازمان غذا و دارو برای تمامی محصولات غذایی اجرایی شده است، گامی برای حفظ سلامتی که انتظار می‌رود سازمان‌های فرهنگی در این زمینه برای سلامتی مصرف‌کنندگان تلاش و این طرح را فرهنگ‌سازی کنند.