چاپ خبر
فرهنگ نذر «شیر» احیا شود
روزنامه سپید   |   اخبار 4   |   12 تیر 1395   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d37978

       مدیرکل نظارت بر فراورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه از هر روش معقول و تاثیرگذاری برای تشویق و ترغیب مردم برای بالا بردن سرانه مصرف شیر در کشور می‌توان بهره برد، گفت: با توجه به سرعت دسترسی، میزان و کیفیت بالای فرآورده‌های لبنی، خوب است که نذر شیر را که کمرنگ شده است با فرهنگ‌سازی، دوباره احیا شود.»

       بهروز جنت با بیان اینکه نذر از جمله احکام عملی اسلام است که طی آن انسان کار خیری را برای رضای خداوند و بر اساس آداب و شرایطی خاصی بر خود واجب می‌کند، گفت: «با فرهنگ‌سازی‌های خوبی که در چند سال اخیر صورت پذیرفته، نگرش جامعه نسبت به این حکم عملی، ارتقا یافته و مردم با ابعاد مترقی دیگری از آن مثل نذرهای آموزشی و فرهنگی آشنا شده‌اند.»

       وی گفت: «اصولاً هر انسانی باید به‌صورت روزانه حداقل یک لیوان شیر مصرف کند که این مقدار نه تنها بخشی از مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند، بلکه بر عملکرد مغز و سلامت روانی نیز تاثیر بسزایی دارد. ضمن آنکه شیر علاوه بر استحکام استخوان‌ها از آلزایمر هم جلوگیری می‌کند.»

       جنت ادامه داد: «کودکانی که به‌طور مرتب شیر می‌خورند، در بزرگسالی به ویژه در دوران سالمندی شرایط جسمی مطلوب‌تری خواهند داشت. مصرف مداوم شیر در دوران خردسالی می‌تواند منجر به حفظ تناسب‌اندام در سال‌های پیری و سالخوردگی شود. افراد بزرگسالی که در سنین کودکی خود بیشتر از شیر و فرآورده‌های لبنی دیگر مصرف کرده‌اند، در دوران سالمندی قادرند سریع‌تر راه بروند و همچنین کمتر با مشکلات و اختلالات تعادلی مواجه شوند.»
ایفدونا