چاپ خبر
ممنوعیت استفاده از پالم در بستنی
روزنامه سپید   |   اخبار 2   |   08 مهر 1393   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d37423

سپید: رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، ضمن اعلام تشکیل کارگروه تخصصی الگوی تولید، توزیع و مصرف روغن به ویژه پالم در این انستیتو گفت: «انستیتو بنا به‌ درخواست معاونت بهداشت، اقدام به تشکیل کار گروه تخصصی روغن با شرکت اعضای هیات علمی گروه‌های تغذیه و صنایع غذایی انستیتو کرد.» حاجی فرجی از تصمیم کار گروه انجمن صنایع لبنی مبنی بر ممنوعیت استفاده از پالم استئارین و پالم کرنل در مغز (میکس) بستنی تا اطلاع ثانوی خبر داد و گفت: «در جلسه این کارگروه مقرر شد مطالب ارائه شده از سوی اعضا در 3 محور معرفی روغن پالم و ساختار شیمیایی فراکسیون‌های مختلف آن، آثار بالینی مصرف روغن پالم در رژیم غذایی و قوانین بین‌المللی درباره استفاده از روغن پالم در صنعت غذا طبقه‌بندی شده و برای سیاست‌گذاری به مراجع ذی‌ربط ارائه و به نحو مقتضی اطلاع‌رسانی شود.»