چاپ خبر
ارتباط بین انواع سرطان شایع با رژیم غذایی
روزنامه سپید   |   اخبار 4   |   05 تیر 1395   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d36820

       یک متخصص تغذیه در امور سرطان اعلام کرد:‌ «انتخاب غذاهای سالم و فعالیت‌های بدنی ممکن است احتمال خطر ابتلا به سرطان‌ها را کم کند، این در حالی است که طبق تحقیقات انجام شده تغذیه با سرطان‌های ریه، پروستات، پستان، معده و مری و روده بزرگ ارتباط مستقیم دارد.» سیدحسین داودی گفت: «تحقیقات انجام شده رابطه بین رژیم غذایی و برخی سرطان‌ها رانشان می‌دهد به طور مثال سرطان ریه با خوردن 5 واحد میوه و سبزی احتمال ابتلا به این سرطان را کم می‌کند از طرفی مصرف مکمل‌هایی که حاوی بتاکاروتن است احتمال آن را در مردان افزایش می‌دهد.» وی ادامه داد: «سرطان دیگری که با رژیم غذایی بسیار مرتبط است پروستات است؛ رژیم غذایی بیش از حد گوشت یا چربی حیوانات ابتلای آن را بیشتر می‌کند. از طرفی مصرف روزانه ویتامین E احتمال مرگ ناشی از این نوع سرطان را کاهش می‌دهد.» یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت:‌ «تحقیقات رابط بین رژیم غذایی و سرطان پستان نیز نشان داده رژیم غذایی پرکالری و پر چربی احتمال بازگشت مجدد این نوع سرطان را بیشتر می‌کند،‌شاید نوشیدن ماءالشعریر نیز باعث بازگشت این سرطان می‌شود، همچنین چاقی و داشتن چربی زیاد و فعالیت بدنی کم نیز احتمال ابتلا را بالا می‌‌برد.»
فارس