روزنامه سپید | اخبار 4 | 03 تیر 1395 | لینک خبر:
sepidonline.ir/d36744
 کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو نسبت به مصرف مواد خوراکی و غذایی خیلی شیرین در وعده سحری، هشدار داد.
 نسیم باقری نسامی، گفت: «مصرف قندهای ساده مانند شیرینی ها و مواد غذایی خیلی شیرین در هنگام سحر موجب افزایش ناگهانی قند خون و هورمون انسولین و به دنبال آن بروز عوارضی مانند سرگیجه، ضعف ناگهانی و بی حالی می شود.»
 وی در خصوص وعده غذایی سحر نکاتی را متذکر شد و گفت: «بهتر است از کربوهیدارتهای پیچیده مانند نان های سبوس دار، غلات و حبوبات استفاده شود زیرا به تدریج هضم و جذب شده و انرژی مورد نیاز را در طول روز آزاد میکنند.» این کارشناس ارشد تغذیه، ادامه داد: «مصرف قندهای ساده مانند شیرینی ها و مواد غذایی خیلی شیرین در هنگام سحر موجب افزایش ناگهانی قند خون و هورمون انسولین و به دنبال آن بروز عوارضی مانند سرگیجه، ضعف ناگهانی و بی حالی ( به علت افزایش ناگهانی انسولین و کاهش ناگهانی قندخون) میشود.» وی گفت: «بهتر است از مصرف غذاهای سرخ کرده ، پرچرب، پرادویه و شور پرهیز شده و مصرف میوه افزایش یابد.» باقری افزود: «از مصرف چای زیاد و غذای حجیم در وعده سحری و مصرف آب هنگام شروع صرف غذا یا مابین آن خودداری شود.»
مهر