روزنامه سپید | اخبار 2 | 29 مهر 1393 | لینک خبر:
sepidonline.ir/d36097
سپید: مدیرکل نظارت سازمان غذا و دارو گفت: «با هماهنگیهای لازم که با صنایع غذایی کشور صورت گرفته طرح برچسبگذاری مواد غذایی تا ۱۸ آبان انجام میشود.» هدایت حسینی اظهار داشت: «برچسبگذاری بر روی بستههای مواد غذایی نخستین گام از ورود حوزه بهداشت و سلامت مواد غذایی به طرح تحول نظام سلامت است که به دستگاههای نظارتی کمک میکند تا با استفاده از ابزارهای نظارتی خود ترکیب مواد غذایی را بهتر و سریعتر کنترل کنند.» وی تصریح کرد: «بر چسبهای روی مواد غذایی در سه رنگ سبز که نشانگر بیخطر بودن و استفاده بدون محدویت این مواد، رنگ زرد که نشانگر مصرف با احتیاط مواد و رنگ قرمز که نشانگر ممنوعیت مصرف و مصرف با احتیاط بیشتر مواد غذایی است، نصب میشود، البته هر کدام از این رنگها بیانگر فاکتورهایی مانند میزان چربی، نمک، شکر، اسید چرب ترانس و انرژی تام موادغذایی نیز میباشند.»