چاپ خبر
تذکر 68 نماینده برای جلوگیری از ورود تروریسم از اقلیم کردستان عراق
روزنامه سپید   |   اخبار 5   |   31 خرداد 1395   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d35990

       68 نماینده مجلس در تذکری خواستار برخورد با اقلیم کردستان عراق برای جلوگیری از ورود تروریسم به کشور شدند. این نمایندگان در تذکر کتبی به رئیس‌جمهوری، از وزرای دفاع، کشور، اطلاعات و خارجه تسریع در برخورد قانونی با اقلیم کردستان عراق برای جلوگیری از ورود تروریسم به داخل کشور را خواستار شدند.

       نادر قاضی‌پور، نماینده ارومیه و از امضاءکنندگان این تذکر، دراین‌باره به خبرنگار سیاسی سپید گفت‌: «حزب منحله دموکرات 20 سال بود که توان ورود به مرز ایران را نداشتند؛ پارسال آنها چنین قصدی کردند ولی در مرز کلاشین اشنویه با یک کشته برگشتند. امسال هم دو حزب منحله دموکرات و کومله با دلارهای آمریکا و صهیونیسم و ریال‌های عربستان خواستند به داخل مرزهای ایران بیایند که حدود 12 کشته دادند. اما حزب دموکرات بارزانی، طالبانی و نیروهای اتحادیه میهنی در مراسمی که اینها برای کشته‌شده‌ها گرفته بودند، شرکت کردند. از طرف دیگر این مرزها دست اقلیم کردستان است.» وی تاکید کرد: «شورای‌عالی امنیت ملی باید یک بسته سیاسی، امنیتی، اقتصادی و مرزی تدوین کند و به اقلیم کردستان فشار بیاورد تا سران حزب منحله دموکرات و کومله را به ایران تحویل دهند. اینگونه نباشد که وقتی اربیل سقوط می‌کند، ما از آنها در مقابل داعش حمایت کنیم؛ ولی بعدا آنها مرز ورود تروریست‌ها به کشور ما باشند. چطور ممکن است امنیت، نان، سوخت و همه چیز آنها از ما باشد؛ ولی از مرز آنها تروریست وارد کشور ما بشود؟» او به چهار شهید استان آذربایجان غربی در جریان درگیری‌های اخیر اشاره کرد و گفت: «دو نفر از این افراد کرد و سنی بودند و دو نفر هم از نیروهای ترک بودند که در درگیری شهید شدند. البته آنها هم چند کشته دادند.» قاضی‌پور افزود: «آنها از سال 75 تا 95 توان ورود به ایران را نداشتند ولی دلار آمریکا و ریال عربستان در اختیارشان قرار گرفته و به اقلیم فشار آورده‌اند؛ اقلیم هم اجازه ورود این تروریست‌ها را به کشور داده است.»

        او در پاسخ به اینکه «تاثیر تحرکات داعش و منطقه‌ای بر رشد فعالیت‌های تروریستی چیست؟»، گفت: «استان آذربایجان‌غربی امنیت و نیروهای متحد خوبی دارند. هر کسی بخواهد وارد خاک ایران شود به دست شیرمردان ایرانی جنازه‌اش تحویل داده می‌شود. ولی ما انتظار داشتیم مسعود بارزانی و اتحادیه میهنی با اینها برخورد می‌کرد و اجازه ورود به خاک ایران را نمی‌داد. اینها در روزهای بد خودشان مهمان ما هستند؛ ولی الان که وضع‌شان خوب شده است، نسبت به ایران این کار را می‌کنند.» او تاکید کرد: «ما از چهار وزیر، یعنی وزرای کشور، دفاع، اطلاعات و خارجه درباره نوع برخورد اقلیم کردستان سوال خواهیم کرد و البته از آنها می‌خواهیم حتما یک بسته سیاسی، امنیتی، مرزی و اقتصادی تدوین کنند و درباره اقلیم خط‌مشی‌ها را مشخص کنند.»