چاپ خبر
تدوین طرح ملی آلاینده‌ها و تقلبات مواد غذایی
روزنامه سپید   |   اخبار 3   |   25 آبان 1393   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d33979

سپید: مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو، از تهیه و طراحی برنامه‌های ملی در مورد ارتقای سلامت ایمنی فرآورده‌های غذایی خبر داد.
حسین رستگار اظهار داشت: «بر اساس این طرح قرار است تمامی آلاینده‌هایی که در مواد غذایی وجود دارد در سطح بازار مورد بررسی قرار گیرد و اگر آلاینده‌های مواد غذایی بیشتر از حد استاندارد باشد اقدامات مربوطه انجام شود و اگر محصولی نامناسب باشد جمع آوری و اگر محصولی تولید نامناسب داشته باشد اصلاحات لازم در سیستم تولید انجام شود.
مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: «برنامه‌های تخصصی ویژه‌ای را برای این موضوع طراحی کرده‌ایم که بتوانیم مواد غذایی که در داخل کشور مصرف می‌شود با کنترل‌های آزمایشگاهی کیفیت وایمنی لازم را برای مصرف‌کننده‌ها داشته باشیم. و زمینه این ایمنی این است که از تمام آزمون‌هایی که برای محصولات غذایی ذکر شده است، مورد تایید باشند.»