چاپ خبر
آخرین خبرها از ممنوعیت خمیر مرغ
روزنامه سپید   |   اخبار 7   |   07 آذر 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d3340

خمیر مرغ یکی از دغدغه‌های مردم و صنایع است که کشمکش‌های زیادی در خصوص آن بوجود آمد. با وجودی که بارها بر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در فراورده‌های غذایی چون سوسیس و کالباس تاکید شده است باز متاسفانه شاهد استفاده از آن در محصولات نامبرده هستیم. حال بعد از پیگری‌های متعدد انگار خبرهای خوشی در راه است.
رئیس سازمان غذا و دارو درباره استفاده از گوشت مرغ به جای خمیرمرغ در فرآورده‌هایی نظیر سوسیس و کالباس خبر داد.

       رسول دیناروند درباره استفاده از گوشت مرغ به جای خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس با بیان اینکه این موضوع چیزی بود که از ابتدا مد نظر ما قرار داشت، گفت: «در این راستا تفاهم کلی بین سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی به عمل آمده که امیدواریم اجرا و مشکل
خمیر مرغ حل شود.»

       وی افزود: «طبق آن چیزی که از اول هم درخواست شده بود، علاقه سازمان غذا و دارو و استاندارد این بود که به تفاهم رسیدیم که قطعات مرغ می‌تواند در تولید این فرآورده‌ها استفاده شود. خوشبختانه سازمان دامپزشکی هم با این موضوع موافقت کرد.»

       دیناروند درباره زمان اجرای این تفاهم‌نامه، گفت: «اجرای این کار خیلی طول نمی‌کشد. درحال حاضر این تفاهم‌نامه آماده شده و همه هماهنگی‌های لازم آن نیز انجام شده و فقط بحث‌های تشریفاتی باقی مانده است.»

       به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: «در زمینه خمیرمرغ همان سیاستی که از قبل بوده ادامه دارد. کسی نمی‌تواند از بیرون خمیرمرغ تهیه و آن را به واحدهای تولید سوسیس و کالباس ارسال کند و چنین چیزی مجاز نخواهد بود.»