چاپ خبر
سیاسـت
روزنامه سپید   |   اخبار 13   |   09 آذر 1393   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d32906

شورای هماهنگی استقبال سفر ریاست جمهوری به گلستان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «سفر رییس‌جمهور و هیئت دولت به استان گلستان روز سه‌شنبه هفته جاری (11 آذر) انجام می‌شود.»
سردار شریف، مسئول روابط عمومی کل سپاه گفت: «بی‌بی‌سی پشت پرده علیه ایران کارهای زیادی انجام می‌دهد و این هنر ماست که پشت‌صحنه فعالیت دشمن را افشا کنیم.»
حداد عادل گفت: «در رای اعتماد به فرهادی،‌ دادوستدی بین مجلس و دولت وجود نداشت.»
بروجردی، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عامل عدم حصول نتیجه در مذاکرات هسته‌ای وین را زیاده‌خواهی آمریکا دانست و ایستادگی تیم مذاکره‌کننده بر مواضع کشور را قابل‌تقدیر دانست.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که از هیئت‌رئیسه مجلس تقاضا می‌کند، آقای ظریف را در جلسه علنی دعوت کنند، چراکه در جلسه غیرعلنی هیچ‌چیزی برای نمایندگان نگفتند. لااقل در جلسه علنی شاید مطالبی به نمایندگان بفرمایند.
میر لوحی، داماد آیت‌الله مهدوی کنی، بابیان اینکه آیت‌الله مهدوی‌کنی نگران تکرار مشروطه بود، گفت: «ایشان انقلاب را به دوران مشروطه تشبیه می‌کرد و نگران بود دشمنان از داخل به‌نظام نفوذ کنند.»
سعید جلیلی، دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی با اشاره به مذاکرات جاری هسته‌ای و تمدید توافق «ضعیف» ژنو، تاکید کرد: «حفظ رژیم تحریم‌ها نشانه تداوم دشمنی با ملت ایران است و پاسخ متناسب خود را می‌طلبد.»
غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی درباره توضیحات وزیر امور خارجه در جلسه غیرعلنی صبح شنبه به نقل از ظریف گفت: «‌ چهار دور مذاکره با روسیه، یک دور با چین، دو دور با آلمان، انگلیس و فرانسه دو جلسه و اتریش و آلمان یک جلسه برگزار شد. حدود 39 جلسه در 80 ساعت مذاکرات انجام شد که 10 ساعت آن کارشناسی بود. هیئت آمریکایی حدود 170 تا 180 نفر بودند و انگلستان 40، فرانسه 20، آلمان 20، روسیه 20، چین 20 و اشتون نیز 12 نفر را به همراه خود به وین آورده بودند، اما هیئت ایرانی فقط 16 نفر بودند. احتمال شکست مذاکرات همواره زیر 50 درصد است، اما مذاکرات مسقط دشوار، تلخ و سخت بود و بیشتر جلسات با تندی شروع می‌شود و با ناراحتی و گله پایان می‌یافت. 6 موضوع اختلافی در مورد زمان و چگونگی لغو تحریم‌ها و اینکه چه زمانی ایران به بازار سرمایه می‌تواند واردشود، وجود دارد. همچنین اختلافات درباره اراک بسیار کم شده و تعداد سانتریفیوژها نیز یکی از موارد اختلافی بود.»