چاپ خبر
مصرف ماده کشنده جوهر قند در برخی نانوایی‌ها
روزنامه سپید   |   اخبار 7   |   02 آذر 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d2809

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور گفت: «اگرچه جوش شیرین از نانوایی حذف شده است، اما نانوایان از ماده دیگری به نام جوهر قند در پخت نان استفاده می‌کنند که سمی و کشنده است.»
ایسنا


       رمضانعلی ملک تصریح کرد: «این ماده بسیار سمی و کشنده است که نباید در پخت نان استفاده شود و بهداشت در این زمینه باید حساس باشد.»

       به گزارش ایسنا ملک اضافه کرد: «نانوایی‌هایی که جواز کسب ندارند نباید کار کنند و این نیاز به نظارت همگانی دارد.»