روزنامه سپید | اخبار 7 | 02 آذر 1394 | لینک خبر:
sepidonline.ir/d2809
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور گفت: «اگرچه جوش شیرین از نانوایی حذف شده است، اما نانوایان از ماده دیگری به نام جوهر قند در پخت نان استفاده میکنند که سمی و کشنده است.»
ایسنا
رمضانعلی ملک تصریح کرد: «این ماده بسیار سمی و کشنده است که نباید در پخت نان استفاده شود و بهداشت در این زمینه باید حساس باشد.»
به گزارش ایسنا ملک اضافه کرد: «نانواییهایی که جواز کسب ندارند نباید کار کنند و این نیاز به نظارت همگانی دارد.»