چاپ خبر
انجمن علمی مامایی
در سه ماه اول بارداری، جگر نخورید
روزنامه سپید   |   اخبار 4   |   13 اسفند 1393   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d25510

ماریا صادقی، دبیرانجمن علمی مامایی ایران، مصرف لبنیات، مغزها، ماهی‌های پرورشی و رودخانه‌ای، سبزی‌ها و میوه‌های تازه را در دوران بارداری ضروری توصیه می‌کند و می‌گوید: «زنان در این دوران باید از خوردن ماهی‌های اقیانوسی، غذاهای خام و جگر بپرهیزند.» او با اشاره به تغییراتی که در خلق و خوی زنان باردار ایجاد می‌شود، توضیح می‌دهد: «بسیاری از زنان در این دوران به سمت افسردگی میل پیدا می‌کنند و در نتیجه تمایل آنها به پخت و پز و تهیه غذای مناسب کاهش می‌یابد به همین دلیل مصرف انواع فست‌فودها و غذاهای منجمد در این دوران افزایش می‌یابد که هیچ‌کدام به واسطه نمک زیاد، مواد نگهدارنده و کالری زیاد مناسب نیستند.» دبیرانجمن علمی مامایی ایران مصرف کنسروها به دلیل وجود مواد نگهدارنده و غذاهای خام مانند ماهی سوشی را برای زنان باردار مضر می‌داند و می‌گوید: «اگر چه جگر حاوی آهن بالایی است، ولی به علت غلظت بالای ویتامین A در 3 ماه اول بارداری بسیار خطرناک است.»