چاپ خبر
همایش کشوری برچسب‌گذاری موادغذایی
روزنامه سپید   |   اخبار 7   |   27 آبان 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d2452

همایش کشوری برچسب‌گذاری مواد غذایی و نشانگرهای رنگی با حضور رئیس سازمان غذا و دارو در همدان برگزار شد.
محمد کاظم‌زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی همدان، با اشاره به حضور معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو و دیگر هیات همراه در این همایش افزود: «با توجه به گسترش روزافزون بیماری‌های مزمن به دلیل کم‌تحرکی، تغذیه نامطلوب و استرس‌ها، سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت همگام با دیگر کشورهای توسعه یافته در حوزه سلامت اقدام به سیاست‌گذاری و اجرای طرح بر چسب‌گذاری جدید مواد غذایی و نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای کرده است.»

       کاظم‌زاده ادامه داد: «با توجه به اهداف سلامت‌نگر وزارت بهداشت در راستای پیشگری از بیماری‌های مزمن شامل بیماری‌های قلبی، عروقی، سرطان‌ها، فشار خون، دیابت و همچنین حفظ و ارتقا سطح سلامت آحاد مختلف جامعه با کاهش نمک، کاهش قند و چربی‌های مضر و همچنین متعادل کردن سطح انرژی دریافتی متناسب با نیازهای بدن هر فرد، ضرورت برگزاری این همایش احساس می‌شود.»

       مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه، با اشاره به اینکه طرح نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای با مشارکت صاحبان صنایع غذایی و آشامیدنی اجرا می‌شود، ابراز داشت: «نشانگرهای رنگی به شکل بسیار ساده و قابل درک، مصرف‌کنندگان را در سطوح مختلف اجتماع مانند یک کارشناس تغذیه‌ای همراه برای انتخاب سالم‌تر و مطمئن‌تر هدایت می‌کند.» همایش کشوری برچسب‌گذاری مواد غذایی با تاکید برنشانگرهای رنگی در 24 و 25 آبان ماه امسال در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.