چاپ خبر
آنها از اعتراض کردن می‌ترسند
روزنامه سپید   |   اخبار 9   |   26 آبان 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d2425

بین پرسنل بیمارستان امیرالمومنین (ع) یک چیز مشترک است؛ واهمه برای حرف‌زدن. همه آنها از وضعیت بیمه، حقق دریافتی و رفاهی شاکی‌اند اما از انتشار گلایه‌هایشان می‌ترسد. یک پرستار سی‌سی‌یو می‌گوید: «خانم من اصلا حوصله حرف‌زدن برایم نمانده. یک بار با یکی از بیمارانم که در رادیو هم کار می‌کرد مصاحبه کردم و حاشیه‌هایی در بیمارستان برایم ایجاد‌شد که دیگر ترجیح می‌دهم با هیچ‌جا درباره وضعیت بیمارستان امیرالمومنین(ع) حرف نزنم.» همکارانش هم او را به اعتراض‌نکردن تشویق می‌کنند. او آدرس پرستاری در اورژانس را می‌دهد و اضافه می‌کند:

       «خانم کشاورز سرش برای همین چیز‌ها درد می‌کند.» اما این توصیه‌ها باز هم فایده‌ندارد. پرستار اورژانس هم از جواب دادن به سوال‌ها فرار می‌کنند.

بیمارستان امیرالمومنین(ع) در آستانه 40 سالگی
       بیمارستان امیرالمومنین(ع) یکی از بیمارستان‌های تابع دانشگاه آزاد اسلامی است که در منطقه جنوب غرب تهران قرار دارد. بیمارستان در زمینی به مساحت 5700 متر و نزدیک به 7400 متر مربع زیربنا بنا شداست. اینجا از قدیمی‌ترین بیمارستان‌های دانشگاه آزاد اسلامی به‌شمار می‌آید. سال 1357به

صورت مجموعه‌ای کوچک توسط مرحوم
       حاج ابوالقاسم سالک اصفهانی وقف و در سال 1359 تاسیس می‌شود. بعد از آن به دانشگاه تهران و سپس در سال 1375 به دانشگاه آزاد‌اسلامی واگذار شد. از آن تاریخ تا الان دانشگاه آزاد از این مجموعه به عنوان یک مرکز آموزشی فعال برای دانشجویان پزشکی و پیرا‌پزشکی استفاده می‌کند.

بخشی از حقوقمان را نداده‌اند
       بیمارستان امیرالمومنین (ع) 97 پرستار دارد که از میان اینها تنها مسئول تریاژ اورژانس است که ترسی از انتقاد‌کردن ندارد. لیلا ستاری، در گفت‌و‌گو با «سپید» اظهار می‌کند: «یکی از انتقادهای ما به افزایش حقوق و مزایای پرستاری برمی‌گردد.» به‌گفته او اخیرا درحالی حقوق پرستارهای بیمارستان‌های دیگر زیر‌مجموعه دانشگاه آزاد افزایش یافته که پرسنل بیمارستان امیرالمومنین(ع) مشمول آن نشده‌اند. ستاری ادامه می‌دهد: «ما شنیده‌ایم که پرستاران بیمارستان جواهری هم حقوقشان افزایش یافته اما هیچ تغییری در دریافتی ما ایجاد نشده‌است.»

سختی کار اجرا نمی‌شود
       او با اشاره به قرارگرفتن پرستاری در زیرمجموعه مشاغل سخت ادامه می‌دهد:«در این بیمارستان طرحی مانند کاهش ساعت کاری پرستاران امکان اجرا ندارد. چرا که تعداد نیروهای درمانی بسیار کم است.» او می‌افزاید: «ما اگر 20 ساله خودمان را بازنشسته کنیم، حقوق 20 روز کاری را دریافت می‌کنیم. این درحالی است که اگر قانون سختی کار برایمان اجرا می‌شد می‌توانستیم حقوق کامل را دریافت کنیم.» این بیمارستان اکنون دارای بخش‌های تخصصی سی‌سی‌یو، داخلی، ارتوپدی، اورولوژی، زنان و زایمان،گوش و حلق و بینی، چشم پزشکی، عفونی و پوست است که با بیش از 40 پزشک متخصص و فوق‌تخصص در خدمت آموزش دانشجویان و ارائه خدمات درمانی قرار گرفته. در اینجا 340 نفر پرسنل، 43عضو هیات علمی و 100 پزشک قراردادی فعالیت می‌کنند که اصلی‌ترین مشکل‌شان، تبعیض در حقوق دریافتی پرسنل بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه آزاد است.