روزنامه سپید | اخبار 4 | 05 اردیبهشت 1395 | لینک خبر:
sepidonline.ir/d22592
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در آستانه برگزاری همایش ملی اعطای نشان ایمنی و سلامت به شرکتها و فرآوردههای برگزیده، از تغییر اساسی نگرشهای گذشته نسبت به موضوع غذا صحبت کرد.
رسول دیناروند با تاکید بر اینکه سازمانهای ذیربط باید به این مقولهها توجه جدی داشته باشند ادامه داد: «متاسفانه آمار مبین این است که بیش از یک سوم مرگ و میرها متوجه بیماریهای قلبی و عروقی و سرطانها است که اینها نیز عموما به سبک زندگی و شیوه تغذیه مرتبط است.»
وی با اشاره به اینکه، در افزایش آمار بیماریهای ناشی از غذای ناسالم در تمام دنیا تغییر شیوه زندگی مصداق تعیین کنندهای است، گفت: «کاهش سیر صعودی این اتفاق دور از ذهن نیست و میتوان با برنامهریزی و استمرار در آن کنترلش کرد.»
دیناروند همچنین خاطرنشان کرد: «با توجه به اینکه از منظر امنیت چه بعد سلامت و چه بعد غذا، دارو و درمان آن، قانون مسئولیت را به وزارت بهداشت واگذار نموده است؛ سازمان غذا و دارو نیز وظایف سنگینی در این خصوص دارد که باید به آنها جامه عمل بپوشاند که یکی از آنها تولید فراوردههای غذایی با معیارهای سلامتی بالا است.»
وی افزود: «در راستای ترغیب صنایع تولیدی برای ارتقا سلامت فراوردههای غذایی نشان ایمنی و سلامت اهدا میگردد.»
این مقام مسئول در وزارت بهداشت در ادامه یادآور شد: «تولید بهداشتی و صنعتی فرآوردههای سنتی و عاری بودن فرآورده از سموم قارچی، باقی مانده سموم دفع آفات نباتی و داروهای دامپزشکی، عوامل آلودگی بیولوژیک هورمونها و عوامل آلرژن از جمله دیگر معیارهای یاد شده برای درج نشان ایمنی و سلامت به شمار میآید.»
ایفدونا