چاپ خبر
کـاهـش ابتـلای جنیـن بـه آسـم بـا مصـرف مـاهـی چـرب
روزنامه سپید   |   اخبار 9   |   30 فروردین 1395   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d22123

       سپید: تحقیقات جدید نشان داده فرزندان مادرانی که در حین حاملگی ماهی سالمون خورده بودند در مقایسه با آنهایی که مادرانشان ماهی نخورده بودند، کمتر مبتلا به آسم می‌شوند.

       این پژوهش یک کارآزمایی تصادفی و کنترل شده بود که در آن گروهی از زنان از هفته نوزدهم بارداری به بعد، ۲ بار در هفته ماهی سالمون مصرف کردند. سپس روی کودکان در شش‌ماهگی و دو یا سه سالگی، آزمایش آلرژی انجام شد. نتایج آن با گروه کنترلی از مادران که در طول بارداری سالمون نخورده بودند، مقایسه شد.

       پرفسور فیلیپ کالدر، سرپرست گروه تحقیق، در این باره می‌گوید: «نتایج اولیه نشان داد در شش ماهگی هیچ تفاوتی در میزان ابتلا به آلرژی بین دو گروه مورد مقایسه وجود نداشت. اما در سن 2/5 سالگی، کودکانی که مادرشان در طول بارداری ماهی سالمون مصرف کرده بود کمتر مبتلا به آسم تشخیص داده شدند.

       بر اساس نتایج مطالعات، وجود یا فقدان اسیدهای چرب مشخصی در طیف گسترده‌ای از بیماری‌های شایع از آلرژی‌های مختلف تا تصلب شرایین و بیماری‌های التهابی دخالت دارند.

       این یافته‌ها نمونه خوبی از وجود رابطه بین تغذیه و بیماری‌های مرتبط با سیستم ایمنی در طول مدت زندگی انسان است.
منبع: Medicalxpress