چاپ خبر
عیـادت وزیـر بهـداشت از معصومـه آبـاد
روزنامه سپید   |   اخبار 16   |   25 فروردین 1395   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d21259

       سپید: وزیر بهداشت با حضور در منزل معصومه آباد، از عضو شورای شهر تهران عیادت کرد.

       در این عیادت، سید حسن هاشمی وزیر بهداشت ضمن گفتگو با معصومه آباد، جویای احوال وی شد.

       در این ملاقات، دکتر رضا ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر محمدهادی ایازی معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت، دکتر علی‌اصغر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر جعفریان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر عباس زارع نژاد مشاور وزیر و رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت، وزیر بهداشت را همراهی کردند.

       در این دیدار، معصومه آباد یک جلد از کتاب «من زنده‌ام» که خاطرات دوران اسارت او است، به وزیر بهداشت هدیه کرد.

       این روزها وقتی نام معصومه آباد را می‌شنوید در کنارش سخن از شورای شهر تهران است و امحای زباله‌های عفونی بیمارستان‌ها که معضل خطرناکی برای سلامت مردم شهر به‌حساب می‌آید. اما در روزگاری نه‌چندان دور نام معصومه آباد مترادف بود با «اسارت»؛ که «آزادگی» و نمادی از مقاومت و صلابت زن ایرانی بود. معصومه آباد ۳۳ روز پس از آغاز جنگ عراق علیه ایران به همراه سه زن دیگر، فاطمه ناهیدی، شمسی بهرامی و حلیمه آزموده در حال ماموریت هلال‌احمر، در جاده ماهشهر به آبادان به اسارت نیروهای عراقی درآمد و ابتدا به اردوگاه مرزی تنومه و سپس به زندان‌های استخبارات و الرشید و چندی بعد به اردوگاه موصل و الانبار برده و سه سال و شش ماه بعد آزاد شد.

       وی در زمان اسارت ۱۷ سال سن داشت. معصومه آباد مدتی در دانشگاه لندن در رشته«جنین‌شناسی» تحصیل کرد اما پس از مدتی این رشته را رها کرد و به ایران برگشت و در دانشگاه شهید بهشتی در رشته بهداشت باروری دکتری گرفت. از سوابق علمی - اجرایی معصومه آباد می‌توان به عضویت در سومین دوره شورای شهر تهران، مسئول درمانگاه محرومین درون‌مرزی ۱۳۶۷–۱۳۵۶، رئیس بخش زنان و زایمان بیمارستان نجمیه ۱۳۷۷–۱۳۷۵، مسئول موسسه فرهنگی بروج، و مشاور مدیرکل شهرداری تهران اشاره کرد. از زنان جانباز ایران به شمار می‌آید. معصومه آباد در انتخابات چهارمین دوره شورای شهر تهران در لیست آبادگران ایران اسلامی قرار داشته و توانست به شورای چهارم نیز راه پیدا کند. کتاب من زنده‌ام خاطرات وی از دوران اسارت است.