روزنامه سپید | اخبار 4 | 23 فروردین 1395 | لینک خبر:
sepidonline.ir/d20950
مدیرکل نظارت و ارزیابی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفتگو با ایفدونا، درخصوص «نشان ملی ایمنی و سلامت» در سازمان غذا و دارو گفت: «این سازمان هر ساله و با هدف تشویق تولیدکنندگان به ارتقای سلامت فرآوردههای غذایی و آشامیدنی به محصولات غذایی که بالاتر از ضوابط معمول اقدام به تولید محصول نموده اند اهدا میشود.»
بهروز جنت اضافه کرد: «توجه به کاهش حداکثری آلایندهها، فلزات سنگین، باقیمانده سموم، دفع آفات نباتی، باقیمانده سموم قارچی و حذف آنها در فراوردهها و تعیین نقش تاثیرگذار در ارتقای سلامت مصرفکننده سهم بسزایی در دریافت نشان ایمنی و سلامت توسط صنعتگران این حوزه دارد.» وی با اشاره به اینکه استقرار سیستمهای ایمنی مواد غذایی، عدم انطباق و نیز فقدان شکایت بحرانی در پرونده محصول و شرکت از جمله مصداقهای مهم دریافت این نماد ارزشمند غذایی است، دیگر ویژگیهای انتخاب فراوردههای غذایی برتر را درج نشانگر تغذیهای یا به بیان شناخته شدهتر چراغ راهنمای تغذیهای، کاهش نمک، شکر و چربی و همچنین درج نشان حلال با اخذ مجوز از مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران برشمرد.»
جنت با بیان اینکه همه ارگانها و نهادهای مرتبط و غیر مرتبط با حوزه فراوردههای غذایی و نیز اصحاب رسانه باید با سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت همکاری داشته باشند تا جایگاه و شان این نشان ملی ارزشمند که بواسطه احترام به سلامت مردم ظهور و بروز یافته است به شایستهترین روشهای ممکن ارج گذارده شود، تصریح کرد: «برگزیدگان و منتخبین طی مراسم باشکوهی در هفته سلامت سال جاری مصادف با اوایل اردیبهشت ماه که با حضور وزیر بهداشت، رئیس سازمان غذا و دارو و دیگر مقامات دولتی برگزار میگردد، معرفی خواهند شد.»
ایفدونا