روزنامه سپید | اخبار 7 | 24 آبان 1394 | لینک خبر:
sepidonline.ir/d2029
مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در همایش صنایع غذایی - بررسی ارتباط بین صنعت و غذا و روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه - که در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، گفت: «براساس آمار حدود 800 میلیون نفر در جهان از گرسنگی ظاهری و بالغ بر 2 میلیارد نفر از گرسنگی پنهان رنج میبرند که این امر خود دلیلی بر توجه ویژه به بحث غذا و افزایش کیفیت موادغذایی است.»
ایسنا
هدایت حسینی افزود: «در ایران تولید مواد اولیه غذایی در حوزههای دریایی، کشاورزی و دامی شرایط مطلوبی دارد. حدود 50 میلیون هکتار زمین زراعی مناسب در ایران وجود دارد که 20 میلیون هکتار از آن در حال حاضر زیر کشت است و سالانه 100 میلیون تن مواد اولیه غذایی تولید میشود.»
وی با بیان اینکه فراوری موادغذایی و سالمسازی آن از مهمترین وظایف متخصصین صنایع غذایی است، اظهار کرد: «امروزه مردم به سلامت ماده غذایی اهمیت ویژهای میدهند و این فرصت خوبی را برای تولید غذای سالم و با کیفیت ایجاد کرده است.» حسینی افزود: «تولید موادغذایی با کیفیت و سودمند تنها توسط یک حوزه صورت نخواهد گرفت، بلکه نیازمند زنجیرهای شامل تولیدکننده، حمل و نقل، شرایط نگهداری، افزایش کیفیت و فراوری است و لازمه اصلی آن تامین اصول فنی و بهداشتی است.»
حسینی با بیان اینکه در کشور حدود 12 هزار واحد تولیدکننده موادغذایی وجود دارد، تصریح کرد: «معتقدم در حوزه تولید موادغذایی و صنایعغذایی نیازمند حضور فعال متخصصین این عرصه در محورهای گوناگونی نظیر نگاه سلامت محور به موادغذایی، نوآوری در تولید و علم محور شدن حوزه صنایعغذایی هستیم.»