چاپ خبر
از غرفه روزنامه سپید درنمایشگاه مطبوعات تقدیرشد
پایـان ضـیافت باشـکوه مطبـوعات
روزنامه سپید   |   اخبار 16   |   23 آبان 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d2019

یک هفته دورهم بودن‌ها به پایان رسید؛ دورهمی مطبوعاتی‌ها. نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها که از روز شانزدهم آبان ماه آغازشده بود، عصر دیروز به پایان رسید. مطبوعاتی‌ها در این‌یک هفته دیداری تازه کردند. ازمسوولان گرفته تا مخاطبان عادی، به نشریات و خبرگزاری‌ها سری زدند از احوالات و مشکلات پرسیدند، انتقادهایشان را منتقل کردند و از قوت‌هایشان گفتند. «سپید» هم در این‌یک هفته میهمانان پرشمار و متفاوتی داشت. وزیر و مسئولان وزارت بهداشت و وزارت رفاه، سازمان‌های بیمه سلامت ایران، بهزیستی، تامین اجتماعی، انتقال خون، بعضی از معاونان رییس‌جمهور، وزرا، نمایندگان مجلس، اعضای شورای شهر و پزشکانی که هرروز «سپید» را می‌خوانند و حتی مردم عادی که فقط به‌واسطه رابطه‌شان با حوزه سلامت «سپید» می‌خوانند. آن‌های برای دقایقی میهمان ما بودند. بعضی‌ها گفت‌وگوهای تخصصی انجام دادند که در صفحات «سپید» یا منتشر شد یا روزهای آینده ارائه می‌شود. بعضی‌ها هم به گفتن چندجمله‌ای اکتفا کردند و برخی هم ترجیحشان گرفتن عکس یادگاری بود. به‌هرحال «سپید» در این‌یک هفته امیدوارتر شد، امیدوارتر به داشتن دوستانی مهربان. آن‌هایی که تنهایشان نمی‌گذارند و اگر نقدی هست دوستانه مطرح می‌شود.

وزیر رفاه و همراهان خاصش
       رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت و درمان و رییس سازمان غذا و دارو روز آخر به نمایشگاه آمد. ساعت یک ربع از یازده صبح گذشته بود که غرفه «سپید» شلوغ شد. خبرنگاران و عکسانی که از در ورودی با دیناروند همراه شده بودند، به داخل غرفه هجوم آوردند. باوجوداین شلوغی دیناروند با خوش‌رویی همه سوا لات «سپید» را جواب داد. او از قاچاق وضعیت بازار دارو... صحبت کرد. دیناروند یک خبر مهم داد، اینکه برای جلوگیری از قاچاق و کنترل نظارت قیمت داروها بارکد دوبعدی روی محصولات سازمان غذا و دارو اجرایی می‌شود.

       علی ربیعی، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی هم دیدار دوستانه‌ای با «سپید» داشت. «سپید» سوالات زیادی آماده کرده بود تا از او بپرسد اما ربیعی ترجیحش این بود که مصاحبه نکند. بحث تجمیع بیمه‌ها قرار بود موضوع اصلی این گفت‌وگو باشد اما تنها جمله‌ای که دراین‌باره گفت این بود: «از طرح بحث‌های اختلاف‌آمیز پرهیز کنیم.» ربیعی با خودش میهمانانی را هم به «سپید» آورده بود. مردم عادی که به نمایشگاه آمده‌ بودند، کنار او بودند؛ پدری که با دو پسرش آمده بود و وزیر را به آن‌ها معرفی کرد. یا زنی که روزی دانشجوی ربیعی بود و فرزند چندماهه‌اش را به او نشان می‌داد: «استادم بود. استاد هم مثل پدر می‌ماند. خودش خواست پسرم را ببیند.» ربیعی پسر دانشجویش را به آغوش می‌کشد و نوازشش می‌کند.

       محمدتقی نوربخش، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی هم دقایقی میهمان «سپید» شد. گفت‌وگوی او هم با «سپید» طولانی نبود. نوربخش درباره نقش بیمه‌ها در کاهش تقاضاهای القایی و صرفه‌جویی در منابع که این روزها به‌خصوص از سوی شخص وزیر بهداشت و درمان موردانتقاد قرارگرفته است، توضیحاتی داد: «ما اقدامات وسیعی انجام داده‌ایم. آن‌هایی را که خارج از معمول تعهدی سازمان بود قطع کرده‌ایم.» نوربخش در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره بیمه هم حرف زد، اینکه آیا بازپرداخت مطالبات بیمه‌ها به مراکز درمانی و نارضایتی‌های اخیر در اجرای طرح تحول سلامت برطرف می‌شود، او گفت: «پرداخت مطالبات تنها بخشی از مشکلات را رفع می‌کند و مشکلات طرح تحول سلامت به موضوعات دیگری مربوط است که بهتراست در موقعیت بهتری درباره آن صحبت شود.»

آخرین میهمانان
       سیدهادی خامنه‌ای، فاطمه دانشور، رییس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران و هادی خانیکی از اساتید علوم روزنامه‌نگاری هم دیگرمیهمانان «سپید» بودند. روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه هم «سپید» میهمانان ویژه‌ای داشت. ایرج حریرچی، قائم‌مقام وزارت بهداشت و درمان یکی از میهمانان بود. حریرچی دقایق طولانی‌ را میهمان «سپید» بود. او درباره طرح تحول سلامت صحبت کرد و تاکیدش این بود که وزارت بهداشت از مواضعش در این طرح کوتاه نمی‌آید. او درباره تجمیع بیمه‌ها هم‌صحبت کرد: «تجمیع بیمه‌ها ارتباطی با دیرکرد بیمه‌ها ندارد. دو بحث جداست.» مشروح مصاحبه او با «سپید» را در همین شماره از دست ندهید.

       در بخش موسسات مطبوعاتی از موسسه فرهنگی ابن‌سینای بزرگ (ناشر روزنامه سپید) نیز تقدیر شدند.
لیلی خرسند