چاپ خبر
طرح معطل مانده PMS از نو آغاز شد
روزنامه سپید   |   اخبار 7   |   23 آبان 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d1942

مدیرکل نظارت بر فراورده‌های غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: «با همکاری معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و با بررسی 21 محصول غذایی و آشامیدنی توانستیم طرح معطل مانده اجرای پایش فراورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه (PMS) را از سال 92 از نو عملیاتی نمائیم.»

       هدایت حسینی همچنین ادامه داد: «این برنامه مهم و اساسی از منظر نظارت و ارزیابی فراورده غذایی، آرایشی و بهداشتی در سال 93 و 94 ،با وسعتی به مراتب بیشتر از قبل و بر روی 47 محصول غذایی، آرایشی و بهداشتی و به علاوه حداقل 10 درصد از فراورده‌های مذکور که برایشان پروانه‌های ساخت صادر شده به اجرا در آمد.» حسینی یادآور شد: «از بین 53 دانشگاه، معاونت‌های غذا و داروی آبادان، بابل، رفسنجان، زابل، زاهدان، سبزوار، شاهرود و مشهد توانسته‌اند به صورت 100 درصدی پاسخگوی این طرح باشند که با توجه به وسعت و گستردگی جغرافیایی و دشواری‌های کار می‌توان مشهد را به عنوان موفق‌ترین معاونت در این خصوص معرفی نمود.» وی با تکیه بر آمار همچنین عنوان کرد: «19 دانشگاه در حدود 75 درصد، 16 دانشگاه 50 درصد و 6 معاونت دیگر نیز فقط در حد 25 درصد قابلیت پاسخگویی به طرح PMS را کسب نمودند.» مدیر کل نظارت بر فراورده‌های غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه دانشگاه‌های ایران، شهید بهشتی و تهران نیز از جمله دانشگاه‌هایی هستند که پاسخگوی 75 درصدی طرح اجرای پایش فراورده‌های غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی درسطح عرضه (PMS) بودند، از اینکه 4 دانشگاه دیگر نتایج حاصله را بر اساس مصداق‌های مورد نظر ارسال ننمودند ابراز تاسف کرد.