چاپ خبر
بدهی 90 هزار میلیارد تومانی دولت به تامین اجتماعی
روزنامه سپید   |   اخبار 3   |   26 خرداد 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d18908

     سپید: وقتی سخن از تجمیع بیمه‌ها به میان می‌آید، یکی از مخالفان اصلی آن سازمان تامین اجتماعی‌است. معمولا هم در پاسخ به علت چنین رویکردی آنها از غیرقانونی بودن این تصمیم سخن می‌گویند و به مشکلاتی اشاره می‌کنند که در صورت اجرای این تصمیم با آن مواجه می‌شویم و در پایان هم مجموعه گله‌گذاری‌ها از دولت به میان می‌آید. در این زمینه روز یکشنبه اعضای کمیسیون بهداشت دیداری با مسئولان تامین اجتماعی داشتند. در همین راستا رسول خضری،عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به مشکلات مطرح شده در این میان اشاره کرد. وی با اعلام این موضوع که هزینه و درآمد سازمان تامین اجتماعی از سال 87 یکی شده، از بدهی 90 هزار میلیارد تومانی دولت به آن خبر داد.


     نماینده مردم در مجلس نهم در ادامه تصریح کرد:« سازمان تامین اجتماعی قرار بود هر سه سال یکبار محاسبات بیمه‌ای خود را بازنگری کند اما متاسفانه از سال 54 به بعد حتی یکبار نیز این اقدام انجام نشده است که این آفت زیان‌باری برای چنین سازمانی به شمار می‌رود.»


     عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت:‌ «کمیسیون به دنبال تجمیع بیمه و اجرای قانون برنامه پنجم توسعه است اما این سازمان معتقد است هنوز سازوکار مناسبی برای این تجمیع صورت نگرفته است که نمایندگان خواستار پیگیری این وضعیت شدند.»


     وی همچنین تاکید کرد:‌« اگر بیمه‌ها نقدینگی و اعتبارات لازم را نداشته باشند به نظام سلامت آسیب وارد می‌شود.»


     وی در ادامه به فعالیت کمیسیون بهداشت در زمینه عملکرد وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت:«مباحثی از قبیل تعرفه‌ها و زیرمیزی در جلسه اخیر فراکسیون تولید و اشتغال با وزیر بهداشت مورد بررسی قرار گرفت . پدیده زیرمیزی، توریسم درمانی، فضای کسب و کار، ارزش نسبی خدمات و تخصیص اعتبارات بیمه‌ای از جمله مواردی بوده که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفته است.»


     وی با بیان این که متاسفانه در طی سال 93، 7 درصد از اعتبارات مربوط به بیمه‌ها تخصیص پیدا نکرد گفت: «این مساله موجب می‌شود به بیمه‌ها فشار وارد شود و اگر بیمه‌ها نقدینگی و اعتبارات لازم را نداشته باشند و نتوانند به تعهدات خود عمل کنند عملا به مجموعه حوزه نظام سلامت و در نهایت به مردم فشار وارد می‌شود.»


     خضری خاطر نشان کرد‌: «بنابراین نیاز است که منابع مالی اختصاصی مصوب شده به بیمه جدی گرفته شود. اگر غیر از این باشد علی رغم فشار به مردم موجب نارضایتی جامعه پزشکی در حوزه سلامت خواهد بود.»


     وی در پایان درباره‌ نظارت نظام پزشکی در بحث زیرمیزی‌ها گفت: «وزارت بهداشت بخشی از کارها برون سپاری کرده و نظام پزشکی نیز در مورد بحث زیرمیزی پیگیر کارها است و اگر خوب عمل نکنند این قسمت از نظارت از آنها گرفته می‌شود.»