روزنامه سپید | اخبار 7 | 28 بهمن 1394 | لینک خبر:
sepidonline.ir/d15158
سپید آنلاین: در پی خبر پلمب شدن برخی رستورانها به دلیل استفاده از زعفران تقلبی و غیرطبیعی، مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو گفت: «اگرچه عموم زعفرانهایی که در کشور تولید میشوند از کیفیت مطلوب برخوردار هستند اما از سوی متقلبینی که در کنار، تولیدکنندگان اصیل حضور دارند تهدیداتی ایجاد میشود.» حسین رستگار افزود: «ما در سازمان غذا و دارو بهعنوان متولیان اصلی فراوردههای غذایی در پی انجام فعالیتهایی هستیم که از ورود محصولات تولیدی خارج از ضابطه به سطح عرضه جلوگیری نماییم.»
وی با اشاره به طرح مشترکی که به همین منظور توسط اداره کل آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و داروی سازمان با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغازشده گفت: «با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و پژوهشکده صنایع غذایی مشهد سلامت مزرعه تا سفره این محصول مهم را طی طرحی جامع تضمین میکنیم.» رستگار توضیح داد: «بر اساس مطالعاتی که در این خصوص انجام میدهیم گلوگاههایی که میتواند بر کیفیت محصول از جنبه آلایندگی و تقلب تاثیرگذار باشد را شناسایی و پایش خواهیم نمود تا در آینده علاوه بر خود محصول، بستهبندی و مزرعه ازنظر مراحل تولید، کود، آب و همچنین مراحل بعد از عرضه در بازار را تحت مدیریت کامل خود درآوریم.»