چاپ خبر
اجرای استاندارد نمک در فراورده‌های غذایی
روزنامه سپید   |   اخبار 7   |   25 بهمن 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d14526

       در راستای سیاست‌های وزارت بهداشت و درمان جلسه‌ای به‌منظور پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی عروقی و کاهش میزان نمک در فراورده‌های خوراکی آشامیدنی در دانشگاه علوم پزشکی گلستان تشکیل شد. در این جلسه بر اساس حدود مجاز نمک اعلام‌شده در فراورده‌های غذایی آشامیدنی تولیدی، مقدار نمک تا حد تعیین‌شده کاهش می‌یابد. بر این اساس در سال آینده، معاونت غذا و دارو کلیه پروانه‌های ساخت و فرمولاسیون فراورده‌های مشمول این استاندارد اصلاح خواهد کرد.
ایفدونا