چاپ خبر
تغییر قانون سازمان غذا و دارویی آمریکا برای برچسب مواد‌غذایی
روزنامه سپید   |   اخبار 8   |   11 مرداد 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d13975

     سایت رسمی سازمان غذا و دارویی آمریکا: سازمان غذا و داروی آمریکا اخیرا اعلام کرده است که قوانین جدیدی برای اطلاعات مندرج روی برچسب مواد‌غذایی وضع خواهد کرد و براساس آن، باید مقدار شکر موجود در هر ماده‌غذایی طوری مشخص شود که مصرف کننده دقیقا بداند چقدر از کالری مجاز روزانه خود را با خوردن آن غذا مصرف می‌کند. توصیه شده است که میزان کالری مصرفی از شکر افزوده شده نباید بیشتر از 10 درصد حدود 2000 کالری مجاز در رژیم‌غذایی روزانه باشد. درحال حاضر میزان شکر موجود در مواد‌غذایی فقط با واحد گرم در برچسب نصب شده روی آنها قید شده است و اطلاعاتی در مورد میزان مجاز مصرف کالری برای هر فرد، به خواننده نمی‌دهد. متخصصان تغذیه این کشور نیز از پیشنهاد سازمان غذا و دارو استقبال کرده‌اند و در صورت تایید این قانون به زودی اجرا خواهد شد.