چاپ خبر
کاهش مصرف نمک،شکر و چربی در 2 سال اخیر
روزنامه سپید   |   اخبار 7   |   17 بهمن 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d13404

       رئیس سازمان غذا و دارو در خاطرنشان کرد: «کاهش نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب ترانس را در دو سال اخیر به صورت چشمگیری کاهش داده‌ایم و سیاست بر این است که اسید چرب ترانس به صفربرسد و نمک و چربی و شکر فرآورده‌های غذایی کاهش داده شود.» دیناروند اظهار داشت: «متاسفانه روغن‌هایی وجود دارد که اسید چرب ترانس آنها 10 درصد است که باید به صفر برسد.»
ایفدونا