چاپ خبر
رژیم غذایی ناسالم، عامل مهم مرگ زودرس
روزنامه سپید   |   اخبار 13   |   24 شهریور 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d12319

      در یک مطالعه پزشکی جدید، رژیم غذایی ناسالم به عنوان اصلی‌ترین علت مرگ‌و میر زودرس در سراسر جهان شناخته شد. گروهی از کارشناسان و متخصصان برجسته سلامت در این تحلیل دریافته‌اند که گوشت قرمز و نوشیدنی‌های شیرین و قندی جزو خوردنی‌هایی هستند که در 21 درصد مرگ و میرهای جهانی نقش دارند. مطالعه اخیر این انستیتو نشان می‌دهد بزرگ‌ترین عامل مرگ زودرس در سراسر جهان فشارخون بالاست که در بروز آن نه‌ تنها سن و وراثت نقش دارد بلکه در عین حال عواملی چون چاقی، سیگار، مصرف نمک زیاد، بی‌تحرکی و ورزش نکردن و مصرف الکل بسیار تاثیرگذار هستند. در این مطالعه 14 فاکتورخطرزا در رژیم غذایی مورد مطالعه قرار گرفته و معلوم شد که تغذیه ناسالم شامل مصرف کم میوه و سبزی و غلات سبوس‌دار و در عین حال رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد گوشت قرمز و مواد قندی همچون نوشابه‌ها، بیش از عوامل دیگر در افزایش نرخ مرگ‌ومیرهای زودرس در سراسر جهان نقش دارد.

Web MD