چاپ خبر
نظارت دقیق بر گندم‌های وارداتی
روزنامه سپید   |   اخبار 7   |   25 مهر 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d12017

      مدیرکل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از نظارت بر سلامت گندم‌های وارداتی خبر داد. هدایت حسینی اظهارداشت: «با توجه به اینکه گندم و برنج سهم بالایی در سفره غذایی مردم دارند، ضروری است که نظارت‌های بهداشتی بر سلامت این دو محصول پرمصرف در کشور، تشدید شود.» به گفته حسینی، ایرانی‌ها روزانه به طور میانگین ۳۲۰ گرم گندم و ۱۰۰ گرم برنج مصرف می‌کنند. وی با اشاره به برنامه ارتقای سلامت برنج که از سال ۹۲ در سازمان غذا‌و‌دارو کلید خورده است، افزود: «نمونه‌برداری از برنج‌های وارداتی در مرزها و گمرکات کشور، از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای تشدید نظارت بر سلامت این فروارده غذایی است.»


      مدیرکل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با تاکید بر اینکه برنج‌های وارداتی دارای شناسانه و کد رهگیری هستند، گفت: «این اقدام باعث می‌شود که به آسانی بتوان از ورود برنج نامرغوب و بی‌کیفیت به کشور جلوگیری کرد.» حسینی همچنین بر لزوم بسته‌بندی برنج ایرانی تاکید کرد و افزود: «بسته‌بندی برنج ایرانی، امکان ردیابی این محصول را فراهم می‌آورد.»


      وی با بیان اینکه واردات گندم تا سال ۹۳ مشمول نظارت وزارت بهداشت و سازمان غدا و دارو نبود، گفت: «نظارت بر گندم نیز مشمول ماده ۱۶ شد و بر همین اساس، میزان آلاینده‌ها در این محصول غذایی بررسی می‌شود.»

مهر