چاپ خبر
محصولات فرآوری شده گوشتی باعث بروز برخی انواع سرطان می‌شوند
روزنامه سپید   |   اخبار 12   |   22 دی 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d10193

سپید: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد محصولات فرآوری شده گوشتی مثل سوسیس و کالباس باعث بروز برخی انواع سرطان می‌شوند. بنا به گزارش این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، خطر بروز سرطان روده بزرگ با مصرف این محصولات بیشتر از سرطان‌های دیگر است. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که خوردن ۵۰ گرم گوشت‌های فرآوری شده (دو برش بیکن) در روز احتمال مبتلا شدن به سرطان را ۱۸ درصد افزایش می‌دهد. همچنین در این گزارش گفته شده گوشت قرمز هم ممکن است باعث ایجاد سرطان شود، اما هنوز دلایل کافی برای اثبات آن به‌دست نیامده است. دکتر کورت اشترایف، رئیس مرکز تحقیقات سرطان وابسته به سازمان ملل می‌گوید: «نتایج چندین آزمایش نشان می‌دهد که مصرف روزانه فقط پنجاه گرم گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را تا ۱۷ درصد افزایش می‌دهد. در مورد گوشت قرمز درصد این خطر تقریبا نصف می‌شود. در عین حال در مورد گوشت قرمز هنوز نمی‌توان با قاطعیت سخن گفت.» سازمان تحقیقات درباره سرطان کشور انگلستان (Cancer Research UK) هم گفته مردم بهتر است استفاده از گوشت قرمز را بسیار کم کنند و ساندویچ بیکن ممکن است احتمال بروز سرطان در افراد را افزایش دهد. در گوشت‌های فرآوری شده، تغییراتی ایجاد می‌شود که عمر استفاده از آنها افزایش پیدا کند یا مزه‌ آنها با دودی کردن، اضافه کردن نمک و پخت به روش‌های مختلف تغییر کند. گوشت‌های فرآوری شده مانند بیکن، سوسیس، هات‌داگ و سالامی به دلیل تغییراتی که در آنها ایجاد شده، موجب به خطر افتادن سلامتی می‌شوند. برای تولید این گوشت‌ها کارهای شیمایی مختلفی انجام می‌شود که احتمال بروز سرطان در مردم را افزایش می‌دهند.
منبع: WebMD