مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو خبر داد؛
مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از غنیسازی 99 درصد آرد تولیدی برای نانوانیها خبر داد.
غنیسازی 99 درصدی آرد تولیدی برای نانوانیها
23 شهریور 1395 ساعت: 11:6
23 شهریور 1395 ساعت: 11:6
مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از غنیسازی 99 درصد آرد تولیدی برای نانوانیها خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین، بهروز جنت با بیان اینکه نزدیک 99 درصد آرد تولیدی برای نانواییها در کشور غنیسازی شده است، اظهار کرد: «از حدود 4میلیون و 750هزار تن آرد تولیدی خبازی بجز سنگک با مصرف 900 هزار کیلوگرم ماده غنیسازی آرد(پرمیکس)، 4میلیون و 690 هزار تن آن به آرد خبازی غنیسازی شده تبدیل میشود.»
مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، گفت: «یکی از راههای پیشگیری از کمبود ریزمغذیها در هر کشوری غنیسازی مواد غذایی پرمصرف است.»
وی افزود: «نان در کشورمان قسمت عمده غذای مردم محسوب میشود که بر اساس بررسیهای انجام شده سرانه مصرف نان در ایران 130 کیلوگرم است.»
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: «به همین دلیل نان به عنوان یک حامل مناسب برای غنیسازی با انواع ریزمغذیها همچون آهن و اسیدفولیک در نظر گرفته میشود.»
جنت تاکید کرد: «از سویی غنیسازی نان با آهن و اسیدفولیک هیچ تاثیر معنیداری بر رنگ و طعم آن ندارد و به همین منظور در ضابطههای مواد غذایی به ویژه آرد بازنگریهایی به عمل آمد و غنیسازی این ماده با آهن و اسید فولیک در دستور کار قرار گرفت.»
وی اظهار کرد: «پیرو همین برنامه مقدار آرد تولیدی و ماده غنیسازی آرد(پریمکس) مصرفی که به عنوان یکی از راههای پیشگیری از کمبود ریزمغذیها در هر کشوری غنیسازی مواد غذایی پرمصرف است، در مجموع قطبهای دهگانه کشوری مورد بررسی قرار گرفت تا پس از ارزیابیهای صورت گرفته از حدود 4میلیون و 750هزارتن آرد تولیدی خبازی بجز سنگک با مصرف 900 هزار کیلو گرم پرمیکس، 4میلیون و 690 هزار تن آن به آرد خبازی غنیسازی شده تبدیل شود.»
جنت در پایان بیان کرد: «با انجام حدود 20 هزار نمونهبرداری در قطبهای دهگانه و مورد قبول واقع شدن حدود 19 هزار مورد از آنها، به نظر میرسد گام عملیاتی بسیار مهمی در غنیسازی آرد به عنوان ماده اصلی فراورده غذایی استراتژیک نان، برداشته شده است.»
مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، گفت: «یکی از راههای پیشگیری از کمبود ریزمغذیها در هر کشوری غنیسازی مواد غذایی پرمصرف است.»
وی افزود: «نان در کشورمان قسمت عمده غذای مردم محسوب میشود که بر اساس بررسیهای انجام شده سرانه مصرف نان در ایران 130 کیلوگرم است.»
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: «به همین دلیل نان به عنوان یک حامل مناسب برای غنیسازی با انواع ریزمغذیها همچون آهن و اسیدفولیک در نظر گرفته میشود.»
جنت تاکید کرد: «از سویی غنیسازی نان با آهن و اسیدفولیک هیچ تاثیر معنیداری بر رنگ و طعم آن ندارد و به همین منظور در ضابطههای مواد غذایی به ویژه آرد بازنگریهایی به عمل آمد و غنیسازی این ماده با آهن و اسید فولیک در دستور کار قرار گرفت.»
وی اظهار کرد: «پیرو همین برنامه مقدار آرد تولیدی و ماده غنیسازی آرد(پریمکس) مصرفی که به عنوان یکی از راههای پیشگیری از کمبود ریزمغذیها در هر کشوری غنیسازی مواد غذایی پرمصرف است، در مجموع قطبهای دهگانه کشوری مورد بررسی قرار گرفت تا پس از ارزیابیهای صورت گرفته از حدود 4میلیون و 750هزارتن آرد تولیدی خبازی بجز سنگک با مصرف 900 هزار کیلو گرم پرمیکس، 4میلیون و 690 هزار تن آن به آرد خبازی غنیسازی شده تبدیل شود.»
جنت در پایان بیان کرد: «با انجام حدود 20 هزار نمونهبرداری در قطبهای دهگانه و مورد قبول واقع شدن حدود 19 هزار مورد از آنها، به نظر میرسد گام عملیاتی بسیار مهمی در غنیسازی آرد به عنوان ماده اصلی فراورده غذایی استراتژیک نان، برداشته شده است.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد