hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom starzbet کنترل بر روی برنج‌های وارداتی بهتر شده است » سپید آنلاین
رئیس سازمان غذا و دارو در نشست خبری مطرح کرد؛
کنترل بر روی برنج‌های وارداتی بهتر شده است
19 مرداد 1395 ساعت: 16:5



رئیس سازمان غذا و دارو، در نشست خبری که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، درباره اقدامات این سازمان در دولت یازدهم توضیح داد.
به گزارش سپیدآنلاین، رسول دیناروند درباره نقش رسانه گفت: «وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به شدت بدهکار رسانه‌ها هستند چراکه رسانه‌ها با انواع دسته‌بندی‌ها و تنوعشان به ارتقاء سلامت در کشور و کمک به انجام وظایف سازمان غذا و دارو کمک کرده‌اند البته شاید گاهی فشار رسانه‌ها برای ما دشوار بوده اما پیگیری آنها منشاء تغییر و تحول برای مردم در طولانی مدت شده است.»
دیناروند رسانه را به عنوان عامل آگاهی مردم در حوزه سلامت دانست و گفت: «در حال حاضر جاهایی که با مردم عادی سر و کار داریم می‌بینیم که حساسیت‌شان نسبت به سلامت غذا و دارو بسیار مناسب است و این موضوع در گذشته وجود نداشت. اینکه مردم درباره بحث پالم و اینکه چه روغنی باید مصرف کنند سوال می‌کنند، ارزنده است.»
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه وقتی اقدامات و سیاست‌هایمان را در مذاکرات بین‌المللی توضیح می‌دهیم طرف مقابلمان تحت تاثیر قرار می‌گیرد؛ افزود: «تا جایی که اقدامات ایران می‌تواند به عنوان الگویی بین المللی مطرح شود و همه اینها مدیون تعاملی است که با خبرنگاران حوزه سلامت داریم.»
وی با بیان اینکه به شخصه هیچ گاه سعی نکردم از مسئولیت پاسخگویی فرار کنم و پنهان شوم ادامه داد: «ما به سال پایانی دولت نزدیک می‌شویم و باید اقداماتمان را ارزیابی، جمع بندی و اصلاح کرده و نتایج عملکردمان را مرور کنیم.»
رئیس سازمان غذا و دارو به برخی از اقدامات سازمان غذا و دارو در طی دولت یازدهم اشاره کرده و بیان کرد: «ما در حوزه غذا چند کار بزرگ انجام دادیم یکی از کارهایمان که به نظر می‌رسد تاثیر بلندمدت دارد، بحث سلامت محوری در همه سیاست‌گذاری‌های وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو است به طوری‌که به سمت کاهش نمک، شکر، چربی‌ها، روغن و حذف اسید چرب ترانس پیش می‌رویم.»
دیناروند با بیان اینکه اثرات این اقدام برای سلامت مردم بسیار حائز اهمیت است ادامه داد: «باید توجه کرد که حضور اسید چرب ترانس در فرآورده‌های غذایی کمتر از حضور سم نیست. و تفاوت آن این است که سم به صورت سریع عمل می‌کند اما در اسید چرب ترانس 10 سال طول می‌کشد تا اثراتش روی بدن مشخص شود.»
وی اقدام دیگر سازمان غذا و دارو را در حوزه غذا نصب چراغ راهنمای تغذیه بر روی فراورده‌های غذایی دانست و گفت: «این کار تقریبا از دو سال گذشته آغاز شده و اکنون اکثریت فراورده‌های غذایی دارای برچسب راهنمای تغذیه هستند البته این نشان هنوز روی همه فراورده‌ها درج نشده اما اکثریت فراورده‌ها را شامل می‌شود.»
همچنین دیناروند با اشاره به سختگیری‌های این سازمان بیان کرد: «به عنوان مثال کنترل‌های ما بروی برنج‌های وارداتی بهتر شده و مکانیزم‌های نظارتی ما سختگیرانه شدند به طوریکه بازرسین ما باید در محل کشت برنج حضور یافته و آن را بررسی کنند. همچنین اقداماتی انجام شد و امکان سوء استفاده از درج مکان‌های ایرانی بر روی برنج‌های خارجی را از بین بردیم و حتی اجازه نمی‌دهیم که برندی با ترکیب ایرانی و خارجی وجود داشته باشد.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو