hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom starzbet بیماری‌های زمینه‌ای عامل سوءتعذیه برخی بیماران بخش مراقبت‌های ویژه » سپید آنلاین
واکنش حریرچی به خبر سوءتغذیه بیماران بستری در بیمارستان‌ها:
بیماری‌های زمینه‌ای عامل سوءتعذیه برخی بیماران بخش مراقبت‌های ویژه
1 دی 1395 ساعت: 17:10



سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه سوءتعذیه بیماران بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها به‌دلیل بیماری‌های زمینه‌ای است، گفت: «عملکرد پرسنل برای رسیدگی به بیماران بدون نقص است.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از خانه ملت، ایرج حریرچی درخصوص اظهارات رئیس انجمن تغذیه بالینی آسیا مبنی براینکه 56درصد بیماران بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها دارای سوء تغذیه هستند، گفت: «به‌طور حتم اکثر بیماران بستری شده دربخش آی سی یو و مراقبت‌های ویژه از تغذیه معمولی و غذا نمی‌توانند استفاده کنند، زیرا در مراقبت از این بیماران از دستگاه‌هایی استفاده می‌شود که امکان استفاده از تغذیه معمولی را برای آنها غیرممکن می‌سازد.»
حریرچی با اشاره به اینکه در اکثر کشورهای دنیا درصدی ازبیماران در بخش مراقبت‌های ویژه دچار سوءتغذیه می‌شوند، افزود: «این موضوع بیشتر به دلیل وجود بیماری‌های زمینه‌ای، اختلال در هضم و جذب غذا و محدودیت در دریافت غذا است؛ همچنین دربرخی شرایط به دلیل نواقصی که به‌طور تئوریک در رسیدگی به بیماران وجود دارد، برخی گرفتار سوءتغذیه می‌شوند.»
وی با بیان اینکه میزان سوءتغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه کشورمان بستگی به شرایط بیمار دارد، تصریح کرد: «این موضوع یعنی سوءتغذیه در بیماران بستری در مراقبت‌های ویژه هیچ ارتباطی به پرسنل و نحوه رسیدگی به بیماران ندارد و تنها همان عوامل مذکور بیشترین نقش را در سوء تغذیه بیماران دارند، بنابراین برای بیماری که شرایط نامناسبی دارد همه پرسنل بخش ویژه تلاش می‌کنند که فرد از مرگ نجات پیدا کند؛ از این‌رو در این شرایط نمی‌توان از روش‌های دیگری به جز سرم و یا تزریق استفاده کرد.»
سخنگوی وزارت بهداشت مجلس درخصوص برخی آمارها مبنی‌بر اینکه هزینه تهیه غذا در مراکز درمانی سالانه 2هزار و 300میلیارد تومان است، گفت: «هزینه تهیه غذا برای بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه و بخش معمولی برعهده مسئولان بیمارستان است، اما هزینه‌های تهیه غذا در مراکز درمانی بسیار کمتر از رقم گفته شده است.»
گفتنی است عبدالرضا نوروزی رئیس انجمن تغذیه بالینی آسیا در هفدهمین کنگره بین‌المللی تغذیه انترال و پرانترال با بیان اینکه 24درصد از بیماران بستری دربخش عادی و 56درصد بیماران بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های کشور و حدود 78درصد بیماران سرطانی دچار سوءتغذیه هستند، گفت: «این درحالی است که 2هزار و300میلیارد تومان در سال صرف تهیه غذا در مراکز درمانی می‌شود؛ ضمن اینکه متخصص تغذیه، بیمار و مدیریت بیمارستان از این وضعیت راضی نیستند.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو