رئیس سازمان ملی استاندارد عنوان کرد:
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: «درحال حاضر بحث جوهر قند در نانها بسیار جدی است و خوشبختانه با کنترلهایی که صورت گرفته میزان آن کاهش یافته است.»
کاهش جوهر قند در نانها
22 آذر 1395 ساعت: 13:9
22 آذر 1395 ساعت: 13:9
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: «درحال حاضر بحث جوهر قند در نانها بسیار جدی است و خوشبختانه با کنترلهایی که صورت گرفته میزان آن کاهش یافته است.»
به گزارش ایسنا سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، نیره پیروزبخت رئیس سازمان ملی استاندارد در مراسم امضای تفاهمنامه بازنگری استانداردهای نان مابین وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد، اظهار داشت: «برای اینکه بتوانیم نان را با کیفیت مناسب به دست مردم برسانیم نیاز به انجام فرآیندهایی است که با همکاری همه سازمانها انجام میشود. ما با همکاری وزارت بهداشت و با توجه به مصوبه شورای عالی سلامت و تاکید رئیس جمهور بر سلامت نان همکاری جدیدی را آغاز کردیم.»
وی افزود: «موضوع استفاده از سبوس نان به علت اهمیت و تاثیر آن بر سلامتی مردم، در سازمان استاندارد ملی در دست تجدید نظر است. در این تفاهم نامه استفاده بهینه از توانایی دو طرف مطرح شده است.»
رئیس سازمان ملی استاندارد تدوین و بازنگری غنیسازی نان، توسعه آزمایشگاههای مورد تایید برای کنترل و پایش بهینه آرد و نان، برگزاری همایش و دورههای آموزشی تخصصی و همچنین بهبود ماشینآلات پخت نان را از موارد مورد توجه در این تفاهمنامه عنوان و تاکید کرد: «قرار نیست نان سنتی حذف شود. این نان در همه کشورها به صورت کامل حفظ شده است، اما باید کیفیت و استاندارد فرآیند آن حفظ شود. امیدواریم از این به بعد نان سنتی با کیفیت بهتر و بدون دورریز به دست مردم برسد.»
پیروزبخت با بیان اینکه کیفیت آرد و همچنین میزان ریزمغذیهای آن توسط سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت تحت کنترل است، اضافه کرد: «وقتی بتوانیم گندم را به صورت درست فرآوری کنیم در بحث صرفهجویی آب نیز میتوان موفق بود.»
به گفته پیروزبخت، در این تفاهمنامه غنیسازی نان نیز مدنظر قرار داده شده است. در عین حال باید توجه کرد که بحث جوهر قند در نانها بسیار جدی بود و با کنترلهایی که صورت گرفت میزان آن کاهش یافته است.»
وی افزود: «موضوع استفاده از سبوس نان به علت اهمیت و تاثیر آن بر سلامتی مردم، در سازمان استاندارد ملی در دست تجدید نظر است. در این تفاهم نامه استفاده بهینه از توانایی دو طرف مطرح شده است.»
رئیس سازمان ملی استاندارد تدوین و بازنگری غنیسازی نان، توسعه آزمایشگاههای مورد تایید برای کنترل و پایش بهینه آرد و نان، برگزاری همایش و دورههای آموزشی تخصصی و همچنین بهبود ماشینآلات پخت نان را از موارد مورد توجه در این تفاهمنامه عنوان و تاکید کرد: «قرار نیست نان سنتی حذف شود. این نان در همه کشورها به صورت کامل حفظ شده است، اما باید کیفیت و استاندارد فرآیند آن حفظ شود. امیدواریم از این به بعد نان سنتی با کیفیت بهتر و بدون دورریز به دست مردم برسد.»
پیروزبخت با بیان اینکه کیفیت آرد و همچنین میزان ریزمغذیهای آن توسط سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت تحت کنترل است، اضافه کرد: «وقتی بتوانیم گندم را به صورت درست فرآوری کنیم در بحث صرفهجویی آب نیز میتوان موفق بود.»
به گفته پیروزبخت، در این تفاهمنامه غنیسازی نان نیز مدنظر قرار داده شده است. در عین حال باید توجه کرد که بحث جوهر قند در نانها بسیار جدی بود و با کنترلهایی که صورت گرفت میزان آن کاهش یافته است.»
برچسب ها
کاهش جوهر قند در نانها نیره پیروزبخت رئیس سازمان ملی استاندارد مراسم امضای تفاهمنامه بازنگری استانداردهای نان مابین وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد